شرایط و هزینه های زندگی در آلمان

شرایط و هزینه های زندگی در آلمان

در مقاله زیر به بررسی شرایط و هزینه های زندگی در آلمان می پردازیم. علاوه بر این موارد به مزایای زندگی در آلمان و فرهنگ مردم این کشور می پردازیم. این مقاله برگرفته از اطلاعات بروزترین وب سایت های رسمی و بین المللی می باشد.

این مقاله صرفا جهت اطلاع رسانی است.

آنچه در این مطلب میخوانید

germany

شرایط زندگی در آلمان

همان طور که در مقاله درباره آلمان هم گفتیم، کشوری در قلب اروپا و صنعتی‌ترین و پردرآمدترین جامعه اروپایی با سرانه درآمد 39205 یورو در سال. جمهوری فدرال آلمان کشوریست که زندگی در آن ممکن است با تصورات کسانی که درباره آن مطالعه نکرده اند بسیار متفاوت باشد. پس از فرو ریختن دیوار برلین در نوامبر 1989، آلمان شرقی و غربی با هم متحد شدند و در سال 1990 جمهوری فدرال آلمان پایه گذاری شد.

 

اگرچه سایه نقاط تاریک مربوط به جنگ‎های جهانی اول و دوم همچنان بر روی این کشور به عنوان مسبب اصلی جنگ سنگینی می‌کند، اما به عنوان جامعه‌ای دارای بیشترین تعداد مهاجر در اروپا از پنج قاره دنیا و به خصوص خاورمیانه، این کشور توانسه با مدیریت و به کار گیری این مهاجران به قطب اول اقتصاد اروپا بدل شده و ایجاد کننده ثبات اقتصادی و مالی در حوزه یورو باشد.

 

بر خلاف باور عموم، این کشور پذیرای مهاجران زیادی از آفریقا و سایر نقاط جهان بوده و بیش از 10 میلیون نفر از جمعیت 83 میلیونی آلمان را مهاجران تشکیل داده اند و در ایالات مختلف این کشور کار و زندگی می‌کنند.

شرایط زندگی در آلمان

فرهنگ مردم آلمان در برخورد با مهاجران

همانطور که اشاره شد، جامعه آلمان پذیرای مهاجران زیادی در دهه های اخیر بوده است. کافیست به تیم‌های ورزشی آلمان و سایر کشورهای آلمانی زبان مانند اتریش و سوییس نگاه کنیم تا متوجه حضور جمعیت زیادی از مهاجران از شبه جزیره بالکان و یوگسلاوی سابق، لهستان، کشورهای عرب زبان و البته ترک‌ها و آفریقایی تبارها بشویم که حتی اقامت آلمان را داشته و فرزندانشان در این کشور متولد شده اند.

 

با توجه به این که این کشور صنعتی دارای اقتصاد پویا و درآمد بالایی است، درخواست مهاجرت قانونی به این کشور بالا بوده و دولت این کشور برای استخدام نیروی کار از کشورهای مختلف شرایط و ضوابطی را تعیین نموده است.

 

برخورد مردم آلمان با مهاجران تفاوتی با شهروندان دیگر این کشور ندارد، به شرطی که قوانین مختلف مالیاتی، کاری، تحصیلی و مهاجرتی این کشور را رعایت کنید. به عبارت ساده تر، مردم آلمان با کسی تعارف ندارند و کاملا تابع قوانین و مقررات کشور خود هستند. ضمن اینکه در فرهنگ مردم این کشور، یادآوری خاطرات تلخ جنگ جهانی دوم بسیار ناراحت کننده بوده و با فردی که آنها را از تبار سربازان آلمان نازی خطاب کند به شدت برخورد می‌کنند.

 

یادگیری زبان آلمانی برای محاورات و زندگی روزمره تقریبا ضروری است، اگرچه در دانشگاه‌های بین‌المللی پرشمار این کشور تدریس به زبان انگلیسی صورت می‌گیرد. برای کار در آلمان و امضای قرارداد کاری با کارفرماها شما باید مدرک B1 زبان آلمانی داشته باشید که البته یادگیری آن و رسیدن به این سطح اصلا سخت نیست.

فرهنگ مردم آلمان

هزینه های زندگی در آلمان چقدر است؟

با مخارج زندگی متوسط ماهیانه 2,376 یورو، آلمان یکی از ارزانترین کشورها برای ادامه تحصیل، کار و زندگی است. هزینه غذا، مسکن، پوشاک و فعالیت‌های اجتماعی به طور میانگین همین مبلغ که برابر با میانگین اتحادیه اروپاست خواهد بود. در صورتی که شما دانشجو باشید، اجازه کار برای 20 ساعت در هفته را خواهید داشت که با حقوق حداقل ساعتی 12 یورو می‌توانید به راحتی و با کار پاره‌وقت دانشجویی هزینه‌های زندگی خود را تامین کنید.

 

همچنین در صورتی که تمام‌وقت کار کنید، پایه حقوق شما حدود 1941.87 یورو خواهد بود البته میانگین درآمد در آلمان 3,810 یورو میباشد که درواقع حقوق بالایی محسوب می‌شود.

هزینه های زندگی در آلمان

فرم مشاوره رایگان

مزایای زندگی در آلمان چیست؟

بدون شک زندگی در آلمان پیشرفته و صنعتی می‌تواند یک هدف وسوسه انگیز برای تمام افرادی باشد که قصد مهاجرت دارند. هزینه‌های پایین زندگی (تقریبا 1.5 تا دو برابر هزینه میانگین زندگی در ایران) با توجه به حقوق بسیار بالا (بیش از 30 برابر ایران) یک پیشنهاد اغوا کننده و ایده‌آل برای افرادی است که سفر به آلمان کرده اند.

 

همچنین همسایگی این کشور با 9 کشور پیشرفته دیگر از جمله دانمارک، سوییس، اتریش، هلند، بلژیک، فرانسه و… و امکان سفر به این کشورها در تعطیلات، غذاهای سنتی و خوشمزه آلمان، طبیعت و کوهستان‌های زیبا، سیستم حمل و نقل پیشرفته و ارزان در تمامی شهرهای این کشور، تعطیلات بیشتر و مهمتر از همه نرخ بیکاری پایین، آن را به مقصدی درجه یک برای اقامت، کار، تحصیل و زندگی تبدیل کرده است.

زبان آلمانی و یادگیری آن

بسیاری از مردم تصور می‌کنند که یادگیری زبان آلمانی سخت، طاقت فرسا و عملا غیرممکن است در حالی که این فکر کاملا اشتباه است. درواقع یادگیری هر زبانی در ابتدا بسیار سخت است چون هیچ پیش‌زمینه‌ای درباره آن ندارید، حال آنکه در صورتی که آشنایی نسبی با زبان انگلیسی داشته باشید، یادگیری آلمانی به دلیل مشابهت این دو زبان اروپایی و همچنین ارائه کورس‌های آموزش آلمانی مختلف در سطوح مختلف به زبان انگلیسی، راحت‌تر و زودتر از آنچه که فکر کنید می‌توانید این زبان را بیاموزید.

مشاغل پردرآمد در آلمان

مشاغل پر درامد آلمان

با توجه به اینکه نرخ بیکاری در آلمان 5.6 درصد است، اشتغال‌زایی و البته کاریابی در این کشور راحت‌تر از سایر کشورها، حتی کشورهای اتحادیه اروپا است. لیست مشاغل پردرآمد در آلمان به ترتیب زیر است:

1) پزشکی و دندانپزشکی

2) حقوق و وکالت

3) مهندسی صنایع

4) سایر رشته‌های مهندسی و فنی

5) ریاضی و علوم کامپیوتر

6) علوم طبیعی و تجربی

7) علوم مالی و اقتصادی

8) معماری و … .

 

لازم به ذکر است که ترتیب مشاغل ذکر شده مربوط به درآمد میانگین صاحبان این مشاغل در آلمان است و البته این اختلاف درآمد زیاد نیست. به عبارتی اختلاف طبقاتی به دلیل اختلاف درآمد در آلمان وجود ندارد و فقر در این کشور ریشه کن شده است.

 

ما در مطلب وقت سفارت آلمان نیز اطلاعات مفیدی آماده‌ کرده‌ایم. آن را هم از دست ندهید.

فرم مشاوره زیر رو پُر کنید تا شرایطتون آنلاین بررسی بشه و با شما تماس گرفته بشه 

نظرات کاربران

guest
2 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
کارشناس مهاجرت
کارشناس مهاجرت
پاسخ به  خانوم یگانه
2 سال قبل

سلام بله تقریبا . ولی به کار و محل دقیق زندگیتونم مربوط میشه

خانوم یگانه
خانوم یگانه
2 سال قبل

سلام خسته نباشید
شرایط و هزینه های زندگی در آلمان نسبت به ایتالیا بهتره؟

بخش سوالات کاربین

مقالات پیشنهادی