امروزه بسیاری از افراد خواهان مهاجرت به خارج از کشور هستند. یکی از راههای مهاجرت به کشورهای مختلف ایجاد یک استارتاپ است. در حال حاضر تنها برخی از کشورها از طریق ایجاد استارتاپ برای متقاضیان مهاجرت ویزا صادر میکنند. از میان کشورهایی که با ایجاد استارتاپ به متقاضیان مهاجرت ویزا میدهند میتوان به استرالیا، کانادا و انگلستان اشاره کرد. در ادامه درباره شرایط مهاجرت از طریق استارتاپ بیشتر توضیح خواهیم داد.
شرط اصلی برای مهاجرت به خارج از کشور از طریق ایجاد استارتاپ داشتن یک ایده خلاقانه است. متقاضیان ایجاد استارتاپ باید طرح تجاری خود را پیش از ثبت درخواست اخذ ویزا به طور کامل نگارش کرده باشند. تمامی استارتاپها برای شروع به کار نیازمد سرمایهگذار هستند. اداره مهاجرت کشورهای مختلف برای استارتاپهای تأیید شده سرمایهگذار مییابند. متقاضیان مهاجرت از طریق ایجاد استارتاپ باید مدرک آکادمیک داشته باشند.
فرم مشاوره رایگان
آنچه خواهید خواند:
بررسی شرایط کلی برای مهاجرت به خارج از کشور با ایجاد یک استارتاپ
پس از یافتن ایده خلاقانه باید بر اساس آن ایده برای استارتاپ خود یک طرح تجاری نگارش کنید. در نظر داشته باشید جهت نگارش یک بیزینس پلن برای استارتاپ به چهار تا شش ماه زمان نیاز است. در بیزینس پلن نگارش شده متقاضیان باید هدف خود از ایجاد استارتاپ را به طور کامل بیان کنند. اثبات سودده بودن استارتاپ در بیزینس پلن نگارش شده بسیار مهم است. در صورت نگارش یک طرح تجاری ضعیف احتمال ردشدن درخواست اخذ ویزا برای مهاجرت از طریق استارتاپ بالا خواهد بود.
پس از نگارش طرح تجاری برای استارتاپ باید مدارک لازم برای اخذ ویزا را جمعآوری کنید. متقاضیان اخذ ویزا از طریق استارتاپ میتوانند برای سه تا پنج نفر از اعضای تیم استارتاپ ویزا بگیرند. در حال حاضر تنها کشورهای انگلیسیزبان برای خالقان استارتاپ ویزا صادر میکنند. به-طورکلی تسلط بر زبان انگلیسی برای مهاجرت از طریق استارتاپ الزامی به¬حساب میآید.
معمولا یافتن سرمایهگذار یا حامی مالی برای استارتاپ کار زمانبری است. در برخی از کشورها مانند کانادا صندوقهای دولتی خود را به عنوان سرمایهگذار در استارتاپها معرفی میکنند. در حال حاضر بین پنج تا هفت درصد از مهاجران در کشورهای کانادا و استرالیا از طریق ایجاد استارتاپ وارد این کشور شدهاند.
چگونگی دریافت ویزا برای مهاجرت از طریق ایجاد یک استارتاپ
در صورت تمایل به دریافت ویزای کشورهای مختلف باید پس از تنظیم طرح تجاری برای شروع به کار استارتاپ و جمعآوری مدارک لازم به اداره مهاجرت مراجعه کنید. معمولا کشور کانادا سریعتر از استرالیا و انگلستان برای متقاضیان ویزای استارتاپ را صادر میکند. یافتن سرمایهگذار برای حمایت مالی از استارتاپ در کانادا آسانتر است. رایجترین دلیل ریجکتی ویزا برای مهاجرت از طریق استارتاپ وجود ضعف در طرح تجاری تنظیم شده برای استارتاپ است.
اعضای تیم استارتاپ باید به صورت همزمان درخواست خود برای اخذ ویزا را به ثبت برسانند. در نظر داشته باشید اکثر کشورها برای افرادی که سابقه کیفری دارند، ویزای استارتاپ صادر نمیکنند. تمامی اعضای تیم استارتاپ پس از اخذ ویزای خود میتوانند برای همسر و فرزندان زیر سن قانونیشان نیز ویزا بگیرند. پس از دریافت ویزا برای تاسیس استارتاپ باید وارد خاک کشور مورد نظر شد. اداره مهاجرت اکثر کشورها برای متقاضیان تأسیس استارتاپ ویزای یکساله صادر میکند. درصورتی¬که طی سال اول استارتاپ بتواند به فعالیت خود ادامه دهد، میتوان نسبت به تمدید ویزا اقدام کرد. امکان اخذ کارت اقامت دائم و به دنبال آن تابعیت کشورهای مختلف از طریق ایجاد یک استارتاپ وجود دارد.
شرایط مهاجرت به کشور کانادا از طریق ایجاد یک استارتاپ
به طور کلی کانادا یکی از محبوبترین مقاصد برای متقاضیان مهاجرت از طریق استارتاپ محسوب میشود. برای دریافت ویزای کانادا از طریق ایجاد استارتاپ داشتن مدرک زبان آیلتس پنج یا معادل آن الزامی به حساب میآید. تمامی متقاضیان مهاجرت به کشور کانادا از طریق ایجاد یک استارتاپ باید مدرک تحصیلی در سطح آکادمیک داشته باشند. با ایجاد یک استارتاپ میتوان برای پنج نفر ویزای کانادا را اخذ کرد.
با توجه به اهمیت بالای بیزینس پلن استارتاپ، بسیاری از افراد پیش از تنظیم طرح تجاری با مشاوران سازمانهای مهاجرتی مشورت میکنند. برای دریافت راهنمایی در زمینه مهاجرت میتوانید با مؤسسه کاربین تماس بگیرید. مشاوران این مؤسسه تجربه بسیار بالایی در زمینه ارائه خدمات مهاجرتی دارند. معمولا در صورت تنظیم یک طرح تجاری قوی میتوان در مدتزمان نسبتا کوتاهی یک سرمایهگذار برای استارتاپ پیدا کرد.
سرمایهگذاران کانادایی معمولا بین صد هزار تا یک میلیون دلار سرمایه اولیه در اختیار اعضای تیم استارتاپ میگذارند. سرمایهدارانی که پول بیشتری به اعضای تیم برای شروع به کار استارتاپ میدهند، سهم بزرگتری از سود عملیاتی استارتاپ میخواهند. سرمایهگذاران پس از موافقت با سرمایهگذاری در استارتاپ باید یک نامه رسمی نگارش کنند. داشتن این نامه برای مهاجرت از طریق استارتاپ الزامی محسوب میشود.
بررسی شرایط مهاجرت به استرالیا از طریق ایجاد یک استارتاپ
استرالیا نیز یکی دیگر از کشورهای محبوب برای متقاضیان مهاجرت از طریق ایجاد استارتاپ محسوب میشود. این کشور برای افرادی که خواهان ایجاد یک استارتاپ در خاک استرالیا هستند، ویزای ساب کلاس 188 صادر میکند. مدت اعتبار این ویزا چهار سال است. پس از پایان اعتبار ویزای ساب کلاس 188 در صورت ادامه فعالیت استارتاپ، میتوان نسبت به تمدید آن اقدم کرد. گام ابتدایی برای مهاجرت از طریق استارتاپ به کشور استرالیا تنظیم یک طرح تجاری است.
پس از تنظیم طرح تجاری باید آن را به سرمایهداران مختلف ارائه دهید. معمولا سرمایهگذاران استرالیایی بین صد تا هفتصد هزار دلار بر روی استارتاپها سرمایهگذاری میکنند. پس از دریافت نامه حمایت مالی میتوان طیکردن فرایند حقوقی اخذ ویزا از طریق استارتاپ را آغاز کرد. در نظر داشته باشید هزینه صدور ویزای استارتاپ کشور استرالیا نه هزار دلار است.
با ایجاد یک استارتاپ میتوان برای چهار نفر ویزای ساب کلاس 188 را اخذ کرد. طیکردن فرایند حقوقی اخذ ویزای استرالیا از طریق ایجاد یک استارتاپ بین هفت تا نه ماه طول میکشد. در صورت ریجکت شدن درخواست اخذ ویزای استارتاپ متقاضیان تا یک ماه برای ثبت درخواست تجدیدنظر فرصت دارند. با ایجاد استارتاپ در استرالیا میتوان پس از چند سال کارت اقامت دائم و حق شهروندی استرالیا را نیز دریافت کرد.
شرایط مهاجرت به کشور انگلستان از طریق ایجاد یک استارتاپ
قوانین مهاجرتی انگلستان پس از خروج این کشور از اتحادیه اروپا به طور کامل تغییر کرد. در حال حاضر انگلستان جزو معدود کشورهای اروپایی محسوب میشود که ویزای استارتاپ صادر میکند. متقاضیان مهاجرت از طریق استارتاپ برای دریافت ویزای انگلستان باید مدرک آیلتس شش و نیم یا بالاتر داشته باشند. طرح تجاری شما برای ایجاد یک استارتاپ باید توسط کارشناسان اقتصادی اداره مهاجرت این کشور به طور دقیق بررسی شود.
پس از تأیید طرح توسط اداره مهاجرت کشور انگلستان شما میتوانید طرح تجاری خود به سرمایهداران مختلف ارسال کنید. معمولا سرمایهگذاران انگلیسی به استارتاپها بین دویست هزار تا یک و نیم میلیون پوند سرمایه اولیه میدهند. دریافت نامه حمایت مالی از سمت سرمایهداران برای مهاجرت از طریق استارتاپ به کشور انگلستان الزامی به حساب میآید.
هزینه صدور ویزای استارتاپ کشور انگلستان حدود پانصد پوند است. معمولا در صورت داشتن مدارک لازم به همراه نامه حمایت مالی از سمت سرمایهگذاران میتوان ویزای استارتاپ این کشور را طی سه تا پنج ماه اخذ کرد. برای دریافت راهنمایی در خصوص مهاجرت به خارج از کشور میتوانید با مؤسسه کاربین تماس بگیرید. این مؤسسه تحت نظر وزارت کار فعالیت میکند. متقاضیان دریافت ویزای استارتاپ کشور انگلستان نباید هیچگونه سابقه کیفری داشته باشند.
بررسی شرایط مهاجرت به کشور آمریکا از طریق ایجاد یک استارتاپ
به متقاضیان ایجاد یک استارتاپ در آمریکا ویزای IEP اعطا میشود. متقاضیان مهاجرت از طریق استارتاپ باید طرح تجاری تنظیمشده توسط خود را به اداره مهاجرت کشور آمریکا بفرستند. فرایند بررسی و تأیید طرح تجاری استارتاپ حدود دو ماه طول میکشد. پس از دریافت نامه تأییدیه، باید طرح تجاری استارتاپ را به سرمایهگذران ساکن آمریکا ارسال کنید. درصورتی که افراد مایل به سرمایهگذاری باشند، برای اعضای تیم استارتاپ نامه حمایت مالی صادر میکنند.
هزینه صدور ویزای استارتاپ کشور امریکا برای هر فرد 1200 دلار است. تا پنج نفر از اعضای تیم استارتاپ میتوانند ویزای IEP را برای مهاجرت به آمریکا اخذ کنند. امکان اخذ کارت اقامت دائم و پاسپورت آمریکا از طریق ایجاد یک استارتاپ در این کشور وجود دارد. متقاضیان مهاجرت از طریق استارتاپ در صورت داشتن طرح تجاری قوی میتوانند در مدتزمان نسبتا کوتاهی برای استارتاپ خود سرمایهگذار پیدا کنند.
سرمایهگذاران آمریکایی معمولا در ابتدا برای شروع به کار استارتاپ بین سیصد هزار تا دو میلیون دلار سرمایه در اختیار اعضای تیم استارتاپ قرار میدهند. اکثر استارتاپهای این کشور در ایالتهای بزرگ کشور آمریکا فعالیت خود را شروع میکنند. از میان ایالتها متناسب برای تأسیس یک استارتاپ میتوان به کالیفرنیا، تگزاس و نیویورک اشاره کرد.
نتیجهگیری
برای دریافت راهنمایی در خصوص مهاجرت به خارج از کشور میتوانید با متخصصان حقوقی مؤسسه کاربین تماس بگیرید. کاربین مطابق با قوانین وزارت کار فعالیت میکند. مشاوران این مؤسسه پروندههای حقوقی موفق بسیار زیادی در زمینه اخذ ویزا برای متقاضیان مهاجرت دارند. گام ابتدایی برای مهاجرت از طریق ایجاد یک استارتاپ تنظیم طرح تجاری است. متقاضیان مهاجرت از طریق استارتاپ باید یک سرمایهگذار بیابند. سرمایهگذاران برای استارتاپ مورد نظر خود یک نامه حمایت مالی نگارش میکنند. با دریافت این نامه میتوان ویزای استارتاپ کشورهای مختلف را اخذ کرد. از میان محبوبترین کشورها برای مهاجرت از طریق ایجاد یک استارتاپ میتوان به استرالیا، انگلستان و کانادا اشاره کرد. کشور آمریکا نیز برای مؤسسان استارتاپ ویزا صادر میکند.
مقاله ی پیشنهادی :
سوالات متداول
انگلستان، استرالیا، کانادا، آمریکا.
هزینه صدور ویزای استارتاپ کشور امریکا برای هر فرد 1200 دلار است.