کمتر کسی وجود دارد که حداقل یکبار در زندگی خود به مهاجرت فکر نکرده باشد. شاید خود شما هم در اندیشه مهاجرت بوده و مایل باشید که کمی بیشتر در این باره بدانید. دلایلی که هر فردی جهت اقدام به مهاجرت به خارج از کشور برای خود برمیشمرد میتواند بسیار متنوع باشد. شاید شما تحصیل در یک دانشگاه معتبر خارج از کشور را برای خود یک هدف مهم و زمینهای برای اشتغال در شرکتهای بزرگ خارجی بدانید برای همین مهاجرت تحصیلی میتواند یک تصمیم درست برای ساختن رؤیاهای تحصیلی و شغلی شما در آینده باشد.
همه ما بهعنوان والدین آرزو داریم تا فرزندانمان بتوانند در سیستمی تحصیل کنند که امکان شکوفایی استعدادها و علایقشان بهسادگی میسر باشد. یکی از بهترین اقداماتی که میتوان برای تحقق این رؤیا انجام داد این است که به کشورهایی با برترین سیستمهای آموزشی مهاجرت کنیم. مهاجرت برای تحصیل فرزندان میتواند آینده آنان را متحول کرده و خیال شما از بابت تحصیل، شغل و زندگی توأم با آرامش آنان، آسوده باشد.
همیشه دلیل مهاجرت به کشورهای خارجی، تحصیل نیست، گاه شما ممکن است که باتوجهبه شرایطی که دارید مهاجرت را بهترین تصمیم بدانید. این شرایط میتواند بسیار متنوع باشند مثلاً نیاز به زندگی در یک کشور با شرایط جوی مناسبتر، یافتن شغلی مرتبط با تحصیلات و مهارتهایتان، گسترش دامنه فعالیت کسبوکارتان یا حتی استفاده از خدمات درمانی بهتر میتواند از جمله این دلایل باشند.
ما در این مقاله قصد داریم هرآنچه که باید درمورد مهاجرت بدانید را با شما در میان بگذاریم و شما هم میتوانید نظرات و سؤال خود را با ما مطرح کنید. هدف ما آشنایی هرچه بیشتر شما با چندوچون مهاجرت است؛ چراکه اقدام به مهاجرت میتواند برای شما همچون پلی طلایی جهت رسیدن به زندگی دلخواه و تحقق اهداف و رؤیاهایتان باشد.
چطور مهاجرت موفق داشته باشیم؟
علل مهاجرت به کشورهای دیگر
مهاجرت به یک کشور دیگر میتواند بنا به علل زیادی رخ بدهد. برخی مجبور میشوند مهاجرت اجباری داشته باشند و برخی دیگر نیز برای تغییر شرایط زندگی خود اقدام به این عمل میکنند؛ ولی به طور کلی مهمترین علل مهاجرت به کشورهای دیگر عبارتند از:
- بهرهمندی از شرایط اقتصادی بهتر
- داشتن دلایل سیاسی، مذهبی یا شخصی
- بهرهمندی از نظام و خدمات آموزشی بهتر
- بهرهمندی از خدمات درمانی رایگان و پیشرفتهتر
- وقوع جنگ و ناملایمات سیاسی و یا جنگهای داخلی
- وجود نزاعهای قومیتی
فرم مشاوره رایگان
شرایط عمومی مهاجرت
هر شخصی که قصد مهاجرت دارد قبل از بررسی روشهای مختلف مهاجرت ابتدا باید شرایط عمومی این کار را آنالیز کند و از خود این سوال را بپرسد که آیا شرایط عمومی مهاجرت را دارد یا نه.
• داشتن سرمایه
یکی از شرایط مهاجرت داشتن سرمایه کافی است. شخص باید به صورت حساب شده و با بررسی همه جوانب اقدام به مهاجرت کرده و به این نکته توجه کند که منتقل کردن سرمایه به کشور دیگر برای وی چه اندازه مفید خواهد بود. به هر حال مهاجرت نباید منجر به ورشکستگی و از بین رفتن سرمایه اولیه انسان شود.
• داشتن شغل و سابقه کاری
یکی دیگر از شرایط عمومی مهاجرت داشتن شغل و سابقه کاری است. به هر حال هر شخصی که به کشور دیگر دیگری مهاجرت میکند باید شغل و حرفهای داشته باشد که بتواند از طریق آن به کسب درآمد و موفقیت شغلی برسد.
• داشتن تحصیلات مناسب
بعضی از کشورها مثل کانادا اتریش و آلمان نیازمند افرادی با تحصیلات بالا هستند و تنها به افرادی ویزای شغلی میدهند که تحصیلات عالی داشته باشند، بنابراین یکی از شرایط عمومی داشتن تحصیلات مناسب است. البته روشهای مهاجرتی هم وجود دارند که مبتنی بر تحصیلات نیستند مثل ازدواج، فرزندآوری و پناهندگی.
• تسلط به زبان خارجه
یکی دیگر از تاثیرگذارترین شرایط عمومی مهاجرت تسلط نسبی به زبانی کشور مقصد است. معمولاً بیشتر کشورها زبان انگلیسی را به عنوان یکی از شرایط عمومی مهاجرت برای افراد مختلف در نظر میگیرند؛ زیرا زبان انگلیسی یک زبان بینالمللی است. بنابراین قبل از اقدام به مهاجرت، متقاضیان باید از یادگیری نسبی زبان انگلیسی اطمینان حاصل کنند.
• داشتن شرایط سنی مناسب
یکی دیگر از شرایط عمومی مهاجرت و البته کم اهمیتترین آنها شرایط سنی مناسب است. برخی از کشورها ویزای شغلی و ویزای تحصیلی را فقط به افراد زیر ۴۰ سال اعطا میکنند. به همین جهت قبل از انتخاب کشور برای مهاجرت، شرایط و ضوابط آن باید به دقت بررسی شود.
فواید مهاجرت به خارج از کشور
مهاجرت اگر به صورت اصولی و قانونی دنبال شود میتواند فواید و مزایای زیادی برای افراد مهاجر داشته باشد که در ادامه به بخشی از این فواید اشاره میشود.
• فرصت شغلی بهتر و درآمد بالاتر
یکی از مهمترین دلایل مهاجرت به دست آوردن فرصت شغلی بهتر و درآمد بالاتر است. افراد با مهاجرت میتوانند در محیطهای کاری خلاقانهتر به همراه کسب دستمزد بیشتر تواناییهای خود را محک زده و به رشد و ترقی خود دامن بزنند. همچنین کسب دستمزد بیشتر معادل است با زندگی مرفهتر به همراه راحتی و آرامش.
• فرصت برای تحصیل، رشد و یادگیری
مهاجرت میتواند فرصتی برای رشد و یادگیری باشد زیرا افراد در یک محیط جدید فرهنگی/ اجتماعی قرار میگیرند و این امر به بستر خوبی برای رشد آنها تبدیل میشود. همچنین میتوان از طریق مهاجرت به فرصتهای تحصیلی بهتر دست یافت و آموزش را طبق استانداردهای بینالمللی و با ابزار پیشرفته و تکنولوژی روز دنیا دنبال کرد.
• دسترسی به خدمات بهتر
بهره بردن از خدمات متنوع آرزوی هر شهروندی است و از همه مهمتر سلامتی و تندرستی از مهمترین دغدغههای همه مردم جهان به شمار میرود. با مهاجرت و قرار گرفتن تحت پوشش بیمههای درمانی میتوان از خدمات مختلف و به خصوص خدمات درمانی پیشرفته و رایگان آن کشور بهره برد.
• تجربه زندگی ایدهآل
یکی دیگر از فواید مهاجرت وارد شدن به یک ساختار اجتماعی جدید و در نهایت تجربه یک زندگی ایدهآل با محیط فرهنگی/ اجتماعی جدید است. توانایی تامین همه نیازهای روحی و جسمی، دسترسی به امکانات زندگی مرفه، بهره بردن از طبیعت و غیره تعریفی از یک زندگی ایدهآل است که با مهاجرت اصولی به یک کشور خوب فراهم میشود.
• ایجاد فرصت تحصیلی و بهتر برای اعضای خانواده و فرزندان
هدف هر پدر و مادری به وجود آوردن فرصتهای بهتر برای رشد و بالندگی فرزندان که یکی از آنها دسترسی به امکانات تحصیلات عالی و باکیفیت است. مهاجرت این امکان را برای والدین فراهم میکند که آینده فرزندان خود را از هر نظر تضمین کنند. فرزندان با قرار گرفتن در محیطهای فرهنگی جدید و دسترسی به مدارس پیشرفته میتوانند از فرصت یک تحصیل عالی و بینقص و کشف استعدادهای خود بهرهمند شوند.
انواع روش های مهاجرت
• مهاجرت بهواسطه خوداشتغالی
یکی از روشهای نوین مهاجرت، مهاجرت از طریق خوداشتغالی است. خوداشتغال به کسی گفته میشود که دارای سابقه قابل توجهی در زمینههای مختلف فرهنگی، اجتماعی، هنری، کارآفرینی، ورزشی و امثال آن باشد و توانایی ایجاد کسبوکار مطابق با حرفه خود را نیز داشته باشد.
معمولا برای گرفتن ویزای خود اشتغالی متقاضی میبایست گواهی دارا بودن مهارت در حرفه مورد نظر به همراه گواهی تمکن مالی برای ایجاد کسبوکار را به کشور مقصد ارائه دهد. فرد خوداشتغال میتواند بعد از چند سال کار موفقیتآمیز در کشور هدف، تابعیت آن را نیز دریافت کند.
• مهاجرت بهواسطه استارتآپ
یکی از جدیدترین روشهای مهاجرت که برخی از کشورها آن را به رسمیت میشناسند مهاجرت به وسیله ایجاد یک شغل یا همان استارتآپ است. این روش مهاجرت مناسب افرادی است که یک ایده خلاقانه و سودآور در ذهن خود داشته ولی توانایی مالی شروع آن ایده را نداشته باشند.
با وجود اینکه کشورهای مختلف شرایط خاصی برای پذیرفتن افراد مختلف به کشور خود دارند ولی شرایط عمومی مهاجرت استارتآپی داشتن سابقه کاری، مهارتهای کافی و میزان سرمایه لازم برای شروع پروژه است.
کشورهایی همچون لیتوانی، ایالات متحده، کانادا، فنلاند، سنگاپور، استرالیا، شیلی، دانمارک، ایتالیا، نیوزلند، هلند، بریتانیا، اسپانیا و غیره هماکنون پذیرای کارآفرینان با انگیزه و خلاقی هستند که با ایجاد اشتغال و کسبوکارهای سودآور به افزایش رونق کشورشان کمک کنند.
• مهاجرت بهواسطه سرمایهگذاری
یکی دیگر از روش های مهاجرت از طریق سرمایهگذاری در کشور مقصد صورت میگیرد که به آن شهروندی اقتصادی نیز گفته میشود.
برای این کار فرد با سرمایهگذاری در بخشهای اقتصادی کشور مقصد میتواند بعد از چند سال تابعیت آن کشور را نیز کسب کند؛ البته به شرطی که بتواند در راستای رشد اقتصادی کشور کمک کند.
بسیاری از کشورها برای جذب مهاجر فرصت سرمایهگذاری را به آنها میدهند و هدف آنها تنها جذب سرمایه نیست بلکه به کسانی درجه شهروندی را اعطا میکنند که بتوانند در ابعاد مختلف فرهنگی و اجتماعی به رشد کشور کمک کنند.
تنها افرادی که دارای سرمایه بسیار زیاد مالی باشند، میتوانند از این طریق به کشورهای مختلف مهاجرت کرده و در آنجا با خرید مستغلات، گسترش کسبوکار، و ایجاد اشتغال و غیره باعث رشد فرهنگی اجتماعی و مالی کشور شوند و در نهایت تابعیت آن کشور را نیز کسب کنند.
لازم به ذکر است که انجام تمامی مراحل مهاجرت باید بهصورت قانونی و بسیار شفاف صورت بگیرد و با قوانین کشور مقصد هیچگونه مغایرتی نداشته باشد. استرالیا، بلژیک، کانادا، سوئیس، پرتغال و بریتانیا کشورهایی هستند که در آنها میتوان به هدف مهاجرت سرمایهگذاری کرد.
• مهاجرت شغلی
افراد زیادی برای کسب درآمد بیشتر و ایجاد فرصتهای شغلی بهتر به کشورهای مختلف به هدف کار در آنجا رفته و در نهایت تابعیت آن کشور را نیز دریافت میکنند.
به این نوع مهاجرت، مهاجرت شغلی گفته میشود که لازمه آن داشتن یک حرفه یا یک شغل به خصوص است.
کشورها در صورت نیاز به یک حرفه خاصی افرادی را به سمت خود به هدف کار جذب کرده و در صورتی که متقاضیان بتوانند پس از چند سال در کار خود پیشرفت کرده و به پیشرفت کشور مقصد نیز کمک کنند میتوانند درجه شهروندی آن کشور را کسب کنند.
• مهاجرت تحصیلی
اگر شخصی به مدت ۱۲ ماه در کشور دیگری به تحصیل مشغول شود به آن مهاجرت تحصیلی گفته میشود. مهاجرت تحصیلی در بین مردم بسیار متداول است و افراد زیادی به هدف ادامه تحصیل و گرفتن تابعیت و اقامت دائم اقدام به گرفتن ویزای دانشجویی میکنند.
اما همه افرادی که در کشور دیگری تحصیل میکنند لزوما مجاز به اخذ اقامت دائم نمیشوند مگر اینکه شرایط آن را داشته باشند. کشورهای زیادی برای جذب استعدادهای برتر جهان بورسیههای تحصیلی را در اختیار دانشجویان بینالمللی قرار میدهند.
از آنجایی که هزینه تحصیل دانشجویان بینالمللی بسیار بیشتر از دانشجویان بومی است بنابراین دانشگاهها درآمد بیشتری را از طریق این دانشجویان کسب میکنند. بسیاری از دانشجویان بینالمللی پس از پایان تحصیلات اقدام به اخذ اقامت دائم میکنند که در ۷۵ درصد حالتها به آنها این حق داده میشود.
برای گرفتن ویزای دانشجویی فرد باید نمرات چند سال تحصیلی به همراه میزان درآمد سالانه خود و یا پشتیبان خود را به دانشگاه مورد نظر ارسال و از آنها پذیرش دریافت کند. درصورتی که دانشگاه مطمئن شود که فرد مورد نظر پشتوانه مالی کافی، معدل عالی و تسلط به زبان خارجه را دارد، ویزای دانشجویی به وی اعطا میشود.
شرایط مهاجرت از طریق تحصیل فرزند
• مهاجرت از طریق ازدواج
یکی از روشهای مهاجرت ازدواج با اتباع خارجی است که میتواند برای برخی که واقعاً قصد ازدواج دارند مناسب باشد.
بر طبق قوانین بسیاری از کشورها ازدواج با فردی که تابعیت یک کشور را داشته باشد منجر به دادن تابعیت به همسر آن فرد نیز میشود. بنابراین با ازدواج با اتباع خارجی میتوان تابعیت کشور آنها را نیز دریافت کرد.
البته این در صورتی است که ازدواج واقعی و غیر صوری باشد.
شاید ازدواج صوری نیز به اندازه ازدواج واقعی بتواند باعث گرفتن تابعیت شود اما در صورت محرز شدن صوری بودن ازدواج، آن شخص جریمه شده و به کشور خود بازگردانده میشود و در برخی موارد نیز به زندان محکوم میگردد.
لازم به ذکر است که در بعضی کشورها شخص مورد نظر تا ۱۰ سال نمیتواند به این کشور مجدداً باز گردد. بنابر این دلایل، ازدواج صوری نمیتواند گزینه مناسبی برای گرفتن تابعیت و مهاجرت به کشورهای دیگر باشد زیرا عواقب سنگین و وخیمی برای شخص مهاجر به دنبال خواهد داشت.
• مهاجرت از طریق فرزندآوری
یکی دیگر از روش های مهاجرت به خارج از کشور فرزندآوری در کشور مقصد است. اما این مورد همیشه در همه کشورها باعث دادن تابعیت به کودک و یا والدین او نمیشود.
از لحاظ قانونی کشورها به دو دسته تابع خاک و تابع خون تقسیم میشوند. کشورهایی که تابع اصل خون هستند مثل فرانسه، اتریش و آلمان تنها در صورتی به کودک تابعیت میدهند که یکی از والدین او تابعیت آلمانی، اتریشی، یا فرانسوی داشته باشند.
به عنوان مثال اگر والدین یک نوزاد تازه متولد شده تابعیت انگلیسی داشته باشند نوزاد آنها هیچ حق اقامت و تابعیتی در این کشورهای تابع اصل خون نخواهد داشت.
در مقابل کشورهای تابع اصل خون، کشورهای تابع اصل خاک نیز مثل کانادا و آمریکا هستند که به کودک متولد شده سوا از اینکه والدین او چه تابعیتی داشته باشند حق اقامت و تابعیت خودش را میدهد. اما به هر حال هر کشور قوانین خاص خودش را برای دادن تابعیت دارد که باید به آنها توجه داشت.
• مهاجرت از طریق اخذ ویزای هنرمندی
یکی از روشهای مهاجرت اخذ ویزاهای خاص مثل ویزای هنرمندان است. در این روش مهاجرت هنرمندان و دست اندرکاران امور هنری میتوانند به واسطه شغل و حرفه خود به کشورهای بهخصوصی مثل کانادا و اتریش مهاجرت کنند. آنها میتوانند با ارائه میزان درآمد خود از کار هنری یا برگزاری نمایشگاه و امثال اینها از این کشورها ویزا بگیرند.
ویدئوی توضیحات درباره ویزای همراه
بهترین کشورها برای مهاجرت
سالانه برطبق معیارهایی همچون نرخ بیکاری، زبان مشترک، شاخص توسعه انسانی، سطح زندگی، فرصتهای شغلی، نرخ بیکاری، امکان گرفتن اقامت دائم و درجه شهروندی بهترین کشورها جهت مهاجرت معرفی می شوند.
•آلمان
آلمان یکی از پرجمعیتترین کشورهای اروپایی است که ۸۵ میلیون نفر جمعیت دارد و یکی از مهمترین قطبهای صنعتی و تکنولوژیک جهان به شمار میرود.
اقتصاد این کشور از نوع مقاومتی است؛ به این معنا که هزینه تحصیل، درمان، حملونقل و غیره به عهده دولت بوده و از این جهت هزینههای زندگی در آلمان نسبت به کشورهای اروپایی دیگر بسیار کمتر است.
عمده روشهای مهاجرت به این کشور از طریق گرفتن ویزای تحصیلی و ویزای کار در آلمان است و در صورتی که فرد دارای تحصیلات عالی مثل کارشناسی ارشد یا دکترا باشد شانس بیشتری برای استخدام در این کشور خواهد داشت.
ضمن اینکه به همراه داشتن کارت EU BLUE CARD مدتزمان گرفتن درجه شهروندی را به شش ماه میرساند.
این فرآیند بدون داشتن کارت شش سال طول میکشد. لازم به ذکر است که یکی از شرایط مهم مهاجرت به این کشور دانستن زبان آلمانی است.
• کانادا
کانادا دومین کشور جهان از نظر مساحت است که ۳۷ میلیون جمعیت را در خود جای داده است. کانادا به دلیل داشتن امکانات زندگی خوب و برخورداری از بهترین استانداردهای تحصیل و زندگی به عنوان بهترین گزینه مهاجرت برای بسیاری از مردم شناخته میشود.
روشهای مختلفی برای مهاجرت و گرفتن اقامت دائم به این کشور وجود دارد که برخی از آنها عبارتند از گرفتن ویزای تحصیلی، سرمایهگذاری، همکاری با کارفرماهای کانادایی و گرفتن ویزای کار در کانادا می باشد. لازم به ذکر است که فرایند گرفتن درجه شهروندی در کانادا سه سال طول میکشد.
• نیوزلند
کشور نیوزلند یکی از شادترین کشورهای جهان با جمعیتی کمتر از ۵ میلیون نفر است.
این کشور به دلیل نرخ پایین بیکاری، امکانات تحصیلی خوب و زندگی باکیفیت جزء بهترین کشورها برای مهاجرت به شمار میرود.
تنها راه مهاجرت به این کشور از طریق کار است و در صورتی که فردی در حرفه خود بسیار ماهر باشد می تواند به این کشور ورود کرده و پس از ۵ سال درجه شهروندی را کسب کند. بعد از گرفتن درجه شهروندی امکان رفتن به استرالیا نیز برای متقاضی فراهم میشود.
• استرالیا
کشور استرالیا به عنوان ششمین کشور بزرگ جهان به شمار میرود که حدود ۲۵ میلیون نفر از قومیتهای جهان در این کشور زندگی میکنند.
شهرهای سیدنی و ملبورن در استرالیا بیشترین تعداد مهاجران را در خود جای میدهند و به همین جهت به این کشور، کشور چند فرهنگی نیز گفته میشود.
یکی از روشهای مهاجرت به این کشور، اخذ ویزای تحصیلی استرالیا است زیرا تعداد بینظیری از دانشگاههای معتبر جهان که ردههای زیر ۱۰۰ دارند در این کشور واقع شدهاند.
۷ دانشگاه معروف این کشور شامل دانشگاه کویینزلند، دانشگاه ملبورن، دانشگاه سیدنی، دانشگاه ملی استرالیا، دانشگاه موناش، دانشگاه نیوساوت ولز و دانشگاه استرالیای غربی است.
گرفتن درجه شهروندی در کشور استرالیا ۴ سال به طول میانجامد و افراد پس از آن میتوانند از بیمه درمانی رایگان و حق تحصیل برخوردار شوند.
• سنگاپور
کشور سنگاپور را قلب اقتصادی آسیا نیز برمیشمارند که با داشتن ۵ میلیون نفر جمعیت و شاخص زندگی باکیفیت، جزء یکی از بهترین کشورهای مهاجرپذیر است.
سنگاپور همچنین یکی از قطبهای تحصیلات عالی در آسیا محسوب میشود؛ بهطوریکه دانشگاه ملی سنگاپور در رده یازدهم جهانی و دانشگاه تکنولوژی نانیانگ در رده سیزدهم جهانی قرار دارند. بهترین روشهای مهاجرت به این کشور از طریق گرفتن ویزای دانشجویی و ویزای کار است.
همچنین مهاجرت از طریق استارتآپ هم برای برخی از افرادی که دارای ایدههای خلاقانه هستند نیز راه مناسبی برای مهاجرت به این کشور به شمار میرود زیرا سنگاپور سرمایه و امکانات لازم را برای این افراد فراهم میکند.
شایان ذکر است که گرفتن درجه شهروندی در سنگاپور حدود ۱۰ سال طول میکشد.
• هلند
هلند کشوری در قلب اروپا با ۱۸ میلیون جمعیت است که به عنوان شاهراهی برای رسیدن به کشورهای فرانسه و آلمان شناخته میشود.
کیفیت بالای آموزش، شاخص زندگی بالا، نرخ بیکاری پایین و طبیعت و محیط زیست زیبای هلند آن را به یکی از مقاصد گردشگری و مهاجرتی تبدیل کرده است.
این کشور یکی از قطبهای مهم صنعتی و تکنولوژیک اروپا به شمار میرود و از طریق دادن ویزای تحصیلی و ویزای شغلی و حتی خوداشتغالی مهاجرین زیادی را سالانه به سمت خود جذب میکند.
جمع بندی
به طور کلی مهاجرت میتواند پلی به سمت موفقیت و آینده روشنتر باشد به شرطی که اصولی، قانونی و حسابشده اجرا شود.
متقاضی مهاجرت ضمن برخورداری از همه شرایط، باید کشوری را انتخاب کند که با شرایط عمومی وی متناسب باشد.
سوالات متداول
بهرهمندی از شرایط اقتصادی بهتر
داشتن دلایل سیاسی، مذهبی یا شخصی
بهرهمندی از نظام و خدمات آموزشی بهتر
بهرهمندی از خدمات درمانی رایگان و پیشرفتهتر
وقوع جنگ و ناملایمات سیاسی و یا جنگهای داخلی
وجود نزاعهای قومیتی
داشتن سرمایه
داشتن شغل و سابقه کاری
داشتن تحصیلات مناسب
تسلط به زبان خارجه
داشتن شرایط سنی مناسب
فرصت شغلی بهتر و درآمد بالاتر
فرصت برای تحصیل، رشد و یادگیری
دسترسی به خدمات بهتر
تجربه زندگی ایدهآل
ایجاد فرصت تحصیلی و بهتر برای اعضای خانواده و فرزندان
6 پاسخ
سلام
من 23 سالمه لیسانس نرم افزار دارم برنامه نویس شرکت های معتبر بودم چجوری میتونم مهاجرت کنم ؟ از چه روشی به نظر شما
شما با توجه به رشته ی تحصیلیتون و سابقه کارتون خیلی راحت میتونید برای کشورهایی مثل آلمان کانادا و استرالیا به منظور مهاجرت کاری اقدام کنید . برای اطلاع از جزئیات هم میتونید فرم مشاوره پر بفرمایید تا کارشناسانمون به صورت دقیق راهنماییتون کنند
سلام خسته نباشید کدوم کشور برای مهاجرت هزینه کمتری داره؟
سلام شما برای مهاجرت کاری برای هر کشوری اقدام کنید نیازی به تمکن مالی ندارید
مقاله مهاجرت مقاله کاملی بود، خاصه ویدئو ها که نکات خوبی داشت.
متشکر از شما . خوشحالیم که متیونیم سوالاتتون رو پاسخ بدیم و راضی کننده هست براتون.