آیا فکر می کنید به عنوان یک مدیر متولد شده اید و ذاتاً استعداد مدیریت و مهمان نوازی را دارید؟ اگر پاسخ شما مثبت است احتمالا برای شغل مدیریت هتل گزینه مناسبی هستید. یک مدیر هتل، مسئول نظارت و مدیریت عملکردهای روزانه یک هتل مانند رزرواسیون، پذیرش، پذیرایی، امنیت، سرویس اتاق و… است. امروزه یکی از بهترین کشورها برای مهاجرت کاری در این حرفه، استرالیا است. به دلیل پیشرفت غیر قابل وصف صنعت گردشگری این کشور، موقعیت های شغلی بسیاری خوبی در زمینه هتلداری، در آن وجود دارد. از این رو قصد داریم در مقاله پیش رو، شما را با مسئولیت ها و نحوه کار مدیریت هتل در استرالیا آشنا کنیم و موارد مختلفی مانند مسئولیت ها، مدارک مورد نیاز، میزان درآمد و … را در این کشور بررسی نماییم. با ما همراه باشید.
فرم مشاوره رایگان
آنچه خواهید خواند:
مدیر هتل کیست؟
قبل از اینکه به دنبال مدیریت هتل در استرالیا باشید باید نسبت به این موقعیت شغلی اطلاعات کاملی جمع آوری کنید. یک مدیر هتل معمولا شخصی است که بر عملیات روزانه و کارکنان هتل از جمله مسئولین پذیرش، پذیرایی، تمیز کاری و خدمات هتل و … نظارت می کند تا مطمئن شود که مهمانان بهترین خدمات موجود را دریافت خواهند کرد. به عبارت دیگر مهم ترین خدمات مدیر هتل ارائه یک اتاق دنج، غذای خوب و کارکنان مودب و آماده به خدمت برای مهمانان است.
مدیران هتل مسئول ارائه خدمات باکیفیت به مهمانان هتل و افزایش کارایی و بهره وری کسب و کار خود هستند. باتوجه به بزرگی و کوچکی هتل، یک مدیر می تواند مسئول تمام قسمت ها و خدمات ارائه شده باشد و یا به صورت اختصاصی مسئولیت نظارت بر چند بخش مشخص مانند سرو غذا و نوشیدنی، پذیرایی و ارائه سرگرمی را بر عهده بگیرد.
مزایا و معایب مدیریت هتل در استرالیا
قبول کردن مدیریت هتل در استرالیا که کشوری توریستی محسوب می شود می تواند مزایا و معایب بسیاری به همراه داشته باشد. همان طور که گفته شد این حرفه ترکیبی از فعالیت های تجاری و ارائه خدمات به مشتری است. بنابراین هنگام کار در استرالیا در این صنعت، می توانید از فرصت های زیادی همچون آشنا شدن با فرهنگ های مختلف، سفر به کشورهای دیگر برای افزایش دانش گردشگری و جذب توریست، افزایش حقوق و پیشرفت شغلی، بهره ببرید. معمولا افراد ماهر و واجد شرایط در این حرفه ثبات شغلی بالایی دارند و همیشه در لیست مشاغل پرتقاضا و مورد نیاز استرالیا قرار می گیرند. البته این شغل مزایا و معایب دیگری نیز دارد که به شرح زیر است.
مزایای مدیریت هتل در استرالیا
۱. موجب شکوفا شدن خلاقیت افراد می شود
۲. از نظر مالی بسیار سودآور است و پتانسیل کسب درآمد فوق العاده ای دارد
۳. نرخ بیکاری در صنعت هتل داری پایین است و افراد مشغول در آن از امنیت و ثبات شغلی برخوردار هستند
۴. آشنا شدن با افراد جدید و ارائه خدمت به آن ها می تواند بسیار لذت بخش باشد
۵. یک هتل فرصت های شغلی متعددی ایجاد می کند و می تواند افراد زیادی را تحت پوشش قرار دهد
۶. مدیران هتل می توانند در هتل های مستقل و یا زنجیره ای فعالیت کنند و محیط کار را باتوجه به شرایط و علایق خود انتخاب نمایند
۷. لذت بردن از سفرهای کاری داخلی و خارجی به عنوان بخشی از مسئولیت شغلی این حرفه است
۸. ارائه خدمت به مشتری و دریافت بازخوردهای مثبت از آن ها حس رضایت بالایی به همراه دارد
۹. اقامت رایگان در هتل و داشتن سبک زندگی باکیفیت مزیت بزرگی محسوب می شود
معایب مدیریت هتل در استرالیا
۱. این شغل می تواند استرس زا باشد، برای موفقیت در آن باید از نظر فیزیکی و روانی استقامت بالایی داشته باشید.
۲. هتل داری معمولا تحت تاثیر اتفاقات مختلفی همچون مسائل سیاسی، موقعیت های سیاسی، آب و هوا و حتی بحران های چون کرونا و مشکلات اقتصادی قرار دارد.
۳. ساعات کاری یک مدیر هتل معمولا منظم نیست و ممکن است ناچار به تحمل شیفت های شبانه، اضافه کاری و یا کار در تعطیلات رسمی باشید. شلوغی و اوج کار هتل دارها، تعطیلات رسمی است.
با مطالعه مطلب مهاجرت کاری به استراليا اطلاعات کاملتری بهدست خواهید آورد.
مسئولیت های یک مدیر هتل در استرالیا
مدیریت هتل در استرالیا و سایر کشورها، شغل پر مشغله به شمار می آید. مدیران هتل باتوجه به بزرگی و کوچکی محل کار خود در طول روز ممکن است مسئولیت های متفاوتی داشته باشند که مهم ترین آن ها به شرح زیر است:
۱. مشخص کردن بودجه و برنامه های مالی
۲. توسعه استراتژی ها تجاری و بازاریابی
۳. پیگیری معاملات مالی و سهام مربوط به هتل
۴. مدیریت ایمنی و رفاه مهمانان، کارکنان هتل
۵. سازماندهی و برنامه ریزی کارهای ویژه در هتل
۶. رسیدگی به شکایت مشتریان و پیگری رفع آن ها
۷. برنامه ریزی برای منو غذاها و مشورت با سرآشپزها
۸. دریافت بازخورد از مشتریان در مورد غذا و خدمات ارائه شده
۹. نظارت بر فرآیند درست رزرواسیون و ثبت درخواست مهمان ها
۱۰. مطمئن شدن از امنیت و تمیزی هتل مطابق با استاندارهای مشخص شده
۱۱. استخدام و جذب نیروی کاری مورد نیاز و نظارت بر نحوه عملکرد آن ها
۱۲. کاهش دادن هزینه ها و به حداکثر رساندن درآمد و کسب سود بالاتر
۱۳. تهیه گزارش از عملکرد و بخش های مختلف هتل برای ارائه به مدیریت ارشد
۱۴. فراهم کردن بهترین سطح مراقبت، راحتی و رضایت مهمانان و بازدیدکنندگان
۱۵. نظارت بر بخش های مختلف هتل مانند حسابداری، خدمات آشپزخانه، باغبانی، نظافت و…
۱۶. مدیریت و سازماندهی فعالیت ها مختلف هتل مانند مدیریت بار، رستوران، سالن کنفرانس و …
۱۷. حصول اطمینان از استاندارد بودن امکانات و خدمات هتل از جمله کیفیت غذا، نظافت و مقررات بهداشتی
۱۸. ارائه اطلاعات گردشگری مناسب و درست به مهمانان و برنامه ریزی برای سفر و گردش آن ها در منطقه
۱۹. مدیریت هزینه های مختلف هتل از جمله، هزینه های تعمیر و نگه داری، نوسازی، پرداخت اجاره بها، پول آب و برق و سایر فعالیت های عملیاتی مربوط به ارتقاء کیفیت هتل
۲۰. برنامه ریزی برای بازاریابی و جذب مشتری در تمام طول سال و اجرا فعالیت های مختلف همچون ضیافت ها، کنفرانس ها و همایش ها
نتیجه گیری
هتلداری صنعتی است که به افراد خلاق و پرانرژی احتیاج دارد. این حرفه برای افراد علاقه مند به برقراری ارتباط با فرهنگ های جدید و ارائه خدمت به مهمان ها بسیار مناسب است. همان طور که در طول مقاله گفته شد شما می توانید از طریق ویزای های مختلف به ویژه ویزای کارگران ماهر استرالیا به عنوان یک مدیر هتل وارد این کشور شوید. برای کسب اطلاعات بیشتر پیرامون این موضوع پیشنهاد می کنیم با مشاورین مجموعه کاربین در ارتباط باشید. مجموعه کاریابی کاربین با سال ها تجربه در زمینه اعزام نیروی کار به خارج از کشور می تواند مسیر مهاجرت کاری شما را هموارتر کند.
سوالات متداول
بله، کشور استرالیا به دلیل رشد فوق العاده خود در صنعت گردشگری همیشه به نیروی متخصص در زمینه هتلداری و مهمان نوازی احتیاج دارد.
برای این کار می توانید از طریق ویزای کارگر ماهر استرالیا و یا ویزاهای 494 و 187 این کشور استفاده کنید. همچنین اگر تجربه و سرمایه کافی داشته باشید می توانید به عنوان یک سرمایه گذار مدیریت هتلی را در آن بر عهده بگیرید.
میانگین حقوق یک مدیر هتل در استرالیا 171000 AUD (از 78600 AUD تا 272000 AUD) است.
• میزان تجربه
• موقعیت شغلی
• تحصیلات و مدرک دانشگاهی
• اندازه هتل یا سازمان مورد نظر
• موقعیت جغرافیایی مرکز یا هتل مورد نظر
• صلاحیت های فردی و مهارت های متقاضی