مهاجرت کاری تاسیسات

مهاجرت کاری تاسیسات

شغل تاسیسات یکی از با ارزش ترین مشاغل به حساب می‌آید زیرا نیاز به تجربه و تخصص دارد. دلیل اصلی این اولویت، فنی بودن این حرفه و دشواری‌های آن است. اگر فکر می‌کنید مهارت کار در کارخانجات فنی و صنعتی را دارید، می‌توانید از طریق مهاجرت با شغل تاسیسات به کشورهای اروپایی و کانادا سفر کنید. مشاغل فنی در خارج از کشور از آنجایی که جزو مشاغل تخصصی و دشواری هستند و مزایای بی‌شماری به همراه دارند و به همین خاطر هرکسی نمی‌تواند این مشاغل را به صورت ماهرانه انجام دهد. برای اطلاعات کامل از شرایط مهاجرت کاری تاسیساتی تا انتهای مقاله با ما همراه باشید.

فرم مشاوره رایگان

آنچه خواهید خواند:

مهاجرت تاسیسات

علاقه و مهارت های لازم برای مهاجرت کاری در این زمینه بسیار مهم است. مهاجرت کاری تاسیسات یکی از مشاغلی است که می‌توانید با داشتن طیف وسیعی از مهارت‌ها و تجربه کافی درآمد خوبی در این زمینه حرفه ای کسب کنید. مشاغل فنی حقوق مشخصی ندارند و معمولا بر اساس حرفه‌ای بودن و مبلغ تایید شده توسط فرد فنی محاسبه می‌شوند. بنابراین می‌توانید با کار فنی خوب دستمزد خوبی دریافت کنید. دستمزد مشاغل فنی در کشورهایی همچون اروپا و کانادا بسیار بالاست. فردی که متقاضی مهاجرت کاری است، می‌تواند به راحتی شغلی با چنین مهارت‌هایی پیدا کند. افرادی که دانش و مهارت کافی دارند، می‌توانند با گذراندن تعدادی دوره فنی و حرفه‌ای مرتبط با دانش خود، آینده شغلی خود و شرایط زندگی همسر و فرزندان خود را تامین کنند.

مهارت‌های مورد نیاز شغل تاسیساتی

مهارت‌های مورد نیاز شغل تاسیساتی

مشاغل فنی در داخل و خارج از ایران برای شروع به کار نیاز به داشتن طیفی از دانش و مهارت دارند که از الزامات محسوب می‌شود. این نیاز در مهاجرت کاری تاسیساتی که از همین نوع مشاغل است نیز احساس می‌شود. در زیر مروری بر برخی از مهم ترین این مهارت‌ها آورده شده است:
• توانایی تجزیه و تحلیل و بررسی کار بر اساس برنامه
• مهارت‌های فنی و عملی عالی
• یک روش منظم و دقیق در حین کار
• توانایی بدنی کافی
• دانش ایمنی ابزار و انطباق با مقررات
• توانایی کار تیمی و همراهی با گروه
• روابط عمومی خوب برای ارتباط مناسب با سایر کارکنان

تاسیسات تجربی

شما می‌توانید این کار را از طریق تجربه یا از یک فرد فنی با تجربه یاد بگیرید. برای فراگیری به صورت حرفه‌ای چنین شغل‌هایی، می‌توانید در سال اول دبیرستان وارد آموزشگاه فنی و حرفه‌ای شوید و این حرفه را در این آموزشگاه ها یاد بگیرید. برای تکمیل تخصص خود در این حرفه می‌توانید تا مقطع کاردانی یا کارشناسی پیوسته در دانشگاه ها تحصیل کنید.


همچنین می‌توانید در رشته مهندسی مکانیک با گرایش تاسیسات ادامه تحصیل دهید و سپس وارد این حرفه شوید و خود را به عنوان یک متخصص در این زمینه معرفی کنید. البته افرادی که از طریق مقاطع کاردانی و فنی و حرفه‌ای وارد می‌شوند آمادگی بیشتری برای ورود به بازار کار دارند و ممکن است سریع‌تر کار پیدا کنند، زیرا بسیاری از واحدهای عملی و کارآموزی را می‌گذرانند.

بررسی درآمد شغل تاسیساتی

بررسی درآمد شغل تاسیساتی

کار تاسیسات یکی از کارهایی است که در تمامی منازل، ادارات و ساختمان‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرد. این متخصصان به دلیل تجربه کاری، مهارت‌ها و تخصص و کاری که انجام می‌دهند، درآمد بسیار خوبی دارند. در زیر به بررسی درآمد افراد شاغل به این حرفه در ایران و پس از مهاجرت به خارج از ایران می‌پردازیم. مهم‌ترین مسئله در بخش درآمد، رضایت مشتری از نحوه کار شما است. زیرا رضایت مشتری روز به روز بر تعداد مشتریان و همراه با آن درآمد را افزایش می‌دهد.


در داخل ایران، افرادی که به صورت قراردادی با شرکت ها شروع به کار می‌کنند، معمولاً با توجه به سابقه کاری، مهارت و کار، درآمد کمی بالاتر از میزانی که وزارت کار تعیین می‌کند، دارند. اما کسانی که در مشاغل خصوصی یا حضوری فعالیت می‌کنند بسته به تعداد مشتریان و شرایط بازار درآمد بیشتری خواهند داشت.


• در آمریکا میانگین حقوق این شغل در سال 2018 حدود 50000 دلار در سال است که حقوق بسیار خوبی به حساب می‌آید.
• در استرالیا متوسط حقوق برای این شغل 55000 دلار در سال است.
• متوسط درآمد سالانه یک موسسه در آلمان بسته به تجربه و حرفه آن‌ها متفاوت است، اما به طور متوسط 47000 دلار است.

بررسی درآمد شغل تاسیساتی

وظایف شغل تاسیسات

بسته به کار و پروژه ای که دریافت می‌کنید، وظایف کاری ممکن است متفاوت باشد. چه در داخل ایران و چه پس از مهاجرت، شرح کلی وظایف در زیر آمده است.
• تهیه نقشه های تاسیساتی ساختمان
• طراحی، اجرا و نظارت بر خطوط لوله و تاسیسات گاز خانگی و تجاری
• لوله کشی لوله های سرد و گرم در ساختمان
• نصب و تعمیر گرمایش مرکزی و…
• راه اندازی و تعمیر یخچال در منازل و مشاغل
• نقشه کشی سیستم کارخانه مکانیکی ساختمان
• جوش‌کاری گاز و برق
• نصب و تعمیر سردخانه
• راه اندازی و تعمیر تاسیسات و سیستم استخر
از آنجایی که شغل تاسیسات دارای شاخه های متعددی می‌باشد موارد فوق جزء معدود وظایف این افراد بوده و بسته به تخصص دارای جزئیات بیشتری است.

مهاجرت کاری تاسیسات به اروپا و کانادا

مهاجرت کاری تاسیسات به اروپا و کانادا

با توجه به کمبود نیروی کار ماهر و جوان در این زمینه کاری در کانادا می‌توان آن را برای جوانانی که مهارت‌های لازم در این شغل را دارند مناسب دانست.

 

تحصیل و کار در کشورهای اروپایی هدف بسیاری از جوانان ایرانی است که می‌توانند با چنین مشاغلی به آرزوی خود یعنی کار در کشورهای اروپایی و کانادا جامه عمل بپوشانند و از این طریق اقامت دائم دریافت کنند. مدرک در این رشته به هیچ وجه حرف اول را نمی‌زند، به این معنا که تخصص و مهارت بسیار مهم‌تر است. از مزایای این شغل در اروپا این است که پس از مدتی در یک سازمان می‌توانید در کلاس‌های تخصصی شرکت کنید که در آن می‌توانید جدیدترین و بهترین موضوعات فنی را به صورت رایگان یاد بگیرید و تخصص خود را افزایش دهید و بعد از مدتی به عنوان یک نیروی کار ماهر مشغول به کار شوید.

 

بهترین ایالت‌های کانادا برای مهاجرت شغل تاسیسات عبارتند از: آلبرتا، بریتیش کلمبیا، ساسکاچوان، انتاریو، مانیتوبا. درآمد یک لوله کش در کانادا بسیار بالا است. در ساسکاچوان از 42000 تا 104000 دلار در سال متغیر است. با این حال، تخصص و تجربه کاری از عوامل مهم برای افزایش حقوق افراد در کانادا است. در حال حاضر  دریافت جاب آفر بهترین راه برای مهاجرت به کانادا است.

وظایف شغل تاسیسات

مدرک تحصیلی مورد نیاز برای مهاجرت کاری تاسیسات

شغل لوله کش ساختمانی در خارج از کشور به خصوص در کانادا بسیار مهم است و به عنوان یکی از 20 شغل برتر در سال 2019 شناخته می‌شود. کانادا به دلیل کمبود نیروی کار جوان در زمینه مشاغل مستقر، میزبان افراد زیادی از سراسر جهان است. اگرچه در همه کشورها برنامه‌های آموزشی ویژه‌ای برای چنین حرفه‌هایی وجود دارد و افراد با این روش جذب چنین حرفه‌هایی می‌شوند، اما در واقع مدرک تحصیلی در این حرفه‌ها در اولویت نیست و باید دوره‌های خاصی را طی کرد.

شغل تاسیسات دارای شاخه های متعددی می‌باشد
کلام آخر

تاسیسات، کاری سخت و به شدت تخصصی است که برای انجام آن نیاز به تجربه و تخصص خاصی است. به همین خاطر بسیاری از کشورهای اروپایی از متخصصین این حرفه استقبال می‌کنند. به همین خاطر در این مقاله تلاش کردیم، اطلاعات مورد نیاز برای مهاجرت کاری این حرفه تخصصی را به کشورهای اروپایی مورد بررسی قرار دهیم. در صورتی که نیاز به اطلاعات بیشتری در این زمینه هستید، می‌توانید از کارشناسان مجرب موسسه کاریابی کاربین مشاوره های لازم را دریافت کنید.

سوالات متداول

ساعات کاری در کشورهای اروپایی مشابه با ایران است. طی یک هفته از 8 الی 16.30 عصر و روزهای دیگر از 8 الی 13 است. یکشنبه‌ها نیز جزو روزهای تعطیل محسوب می‌شود.

برای کار در این حرفه کاری نیاز به تحصیلات خاصی نیست، چرا که در این شغل صرفا داشتن اطلاعات فنی می‌تواند راهگشا باشد.

از جمله مهارت های مورد نیاز برای مهاجرت کاری تاسیساتی، می توان به این موارد اشاره کرد: توانایی تحلیل و بررسی کار بر طبق نقشه، مهارت های فنی و عملی، داشتن یک رویکرد منظم و دقیق، توانایی کار تیمی و همراهی با گروه.

فرم مشاوره زیر رو پُر کنید تا شرایطتون آنلاین بررسی بشه و با شما تماس گرفته بشه 

نظرات کاربران

guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
بخش سوالات کاربین

مقالات پیشنهادی

Call Now Button