ویزاهای کشور استرالیا انواع مختلفی دارند که از جمله آنها میتوان به ویزای 476 استرالیا اشاره کرد. نکته جالب در مورد این ویزا آن است که تنها به فارغالتحصیلان رشتههای مختلف مهندسی اهدا میشود. در واقع امکان دریافت این ویزا برای سایر افراد بههیچوجه وجود ندارد و اگر شغل شما غیر از مشاغل مهندسی است باید از طریق ویزای 494 استرالیا یا دیگر ویزاها اقدام کنید. دریافت این نوع ویزا به شما اجازه اقامت در کشور استرالیا را میدهد. در واقع مهلت اهداشده به دارنده این ویزا هجده ماه است. پس از پایان این هجده ماه فرد میتواند درخواست خود را جهت دریافت اقامت دائم کشور استرالیا ارائه کند. مراحل دریافت این ویزا دارای یک سری قوانین و شرایط مختص به خود است که کلیه متقاضیان عزیز باید آن را رعایت کنند. اگر به دنبال کسب اطلاعات بیشتری دررابطهبا این نوع ویزا هستید و یا قصد دریافت آن را دارید، ادامه متن را بههیچوجه از دست ندهید.
فرم مشاوره رایگان
آنچه خواهید خواند:
شناخت ویژگی کلی ویزای 476 کشور استرالیا
ویزای 476 استرالیا جزو ویزاهای موقت است. این بدان معناست که پس از دریافت ویزای مدنظر شما تنها برای مدت محدودی اجازه اقامت در این کشور را خواهید داشت. همانطور که گفته شد این زمان هجده ماه خواهد بود. سابقه ایجاد این نوع ویزا به سال دو هزار و هفت میلادی برمیگردد. باتوجهبه رشد بسیار زیاد تقاضا برای رشتههای مهندسی، دولت این کشور بر آن شد تا با ارائه یک نوع ویزای خاص بتواند از سراسر جهان مهندسان برتر را به استرالیا وارد کند. اگر علاقه مند هستید درمورد ویزای 186 استرالیا اطلاعات بیشتری کسب کنید مقاله ای در این مورد منتشر کرده ایم.
شرایط مناسب این ویزا را به انتخاب نخست بسیاری از مهندسان تبدیل کرده است. استرالیا سعی دارد نخبگان بسیاری را با استفاده ویزاهایی همچون ویزا 476 با محیط زندگی در این کشور آشنا کند تا این افراد پس از پایان مهلت ویزای خود بهجای انتخاب کشور مبدأ، دوباره به استرالیا برگردند. جالب است بدانید که این ویزا تاکنون کاملاً موفقیتآمیز بوده است و بسیاری از ایرانیان نیز به این کشور مهاجرت کاری کردهاند.
همانطور که میدانید خیلی از شغل های مهندسی جزو پردرآمدترین شغل در استرالیا هستند پس دریافت این ویزا میتواند آینده شغلی خوبی را بهمراه داشته باشد.
آیا برای ویزای 476 باید کارفرما داشته باشیم؟
با ذکر نام ویزا بسیاری از افراد به یاد ویزای کاری یا ویزای جاب افر میافتند. احتمالاً میدانید که در این نوع ویزا شما باید نظر یک کارفرمای ساکن در کشور مدنظر خود را جلب کنید تا وی درخواستی را جهت استخدام شما به دولت کشور مربوطه ارسال کند. این ویزا اگرچه از نظر ظاهری ویزای مناسبی است؛ اما دریافت آن بدون استفاده از یک مؤسسه معتبر و خبره به امری پیچیده و دشوار تبدیل میشود. اگر به مصاحبه کاری استرالیا دعوت شدید مقاله مربوطه را جهت کسب اطلاعات بیشتر مطالعه کنید.
این در حالی است که برای دریافت ویزای 476 استرالیا بههیچوجه نیازی به وجود یک کارفرما برای استخدام شما وجود ندارد. در واقع این نوع ویزا جزو معدود ویزاهایی است که به متقاضیان خارجی اجازه میدهد بدون یک کارفرما و اسپانسر مالی وارد کشور استرالیا شوند؛ بنابراین در پاسخ به پرسش فوق باید بگوییم که شما به آشنایی با کارفرمای خاصی جهت دریافت ویزای مربوطه نیاز نخواهید داشت.
آیا باید برای دریافت ویزای 476 آشنا یا فامیلی در استرالیا داشته باشیم؟
بعضی از ویزاهای کشور استرالیا تنها زمانی به فرد درخواستکننده اهدا میشوند که وی دارای یک حمایتکننده مالی فامیلی یا خانوادگی در این کشور باشد. اگر بخواهیم به یک نمونه از این ویزاها اشاره کنیم باید نامی از ویزای 491 ببریم. برای دریافت این ویزا شما باید حتماً یک حمایتکننده مالی در استرالیا را در فرمهای درخواستی خود معرفی کنید. ویزای 476 استرالیا به چنین موردی نیاز ندارد. در واقع شما بدون داشتن حتی یک نفر حمایتکننده فامیلی میتوانید این ویزا را دریافت کنید؛ بنابراین درصورتیکه از این ویژگی محروم هستید، نیاز نیست نگرانی خاصی داشته باشید؛ زیرا این مورد هیچ تأثیری در رسیدگی به درخواست ویزای 476 شما ندارد.
مهمترین شرط موجود جهت دریافت ویزای 476 کشور استرالیا چه چیزی است؟
دریافت هر نوع ویزایی به معنا شناخت شرایط مختص به آن ویزا است. ویزای 476 استرالیا نیز شرایط مختص به خود را دارد. همانطور که گفتیم اولین قانون و در واقع مهمترین بخش از دریافت این ویزا آن است که دانشگاه محل تحصیل شما توسط دولت کشور استرالیا به طور کامل تأیید یا Approve شده باشد. اگر رشته مهندسی خود را در یکی از دانشگاههای کشور استرالیا گذراندهاید، روند دریافت ویزای 476 شما بهسادگی پیگیری میشود؛ زیرا قاعدتاً تمامی دانشگاههای این کشور مورد تأیید دولت استرالیا هستند و در این زمینه با مشکل خاصی روبهرو نخواهید شد.
حال بیایید تصور کنیم که شما فارغالتحصیل دانشگاههای مزبور نیستید. به طبع در این شرایط باید بررسی کنید و ببینید آیا دانشگاهی که در آن فارغالتحصیل شدهاید در کشور استرالیا تأیید شده است یا خیر. جالب است بدانید که در بین کل دانشگاههای ایران تنها دو دانشگاه مهم تهران و امیرکبیر جزو دانشگاههای تأیید شده این کشور هستند. بنابراین باید بگوییم که اگر فارغالتحصیل امیرکبیر و یا دانشگاه تهران نیستید، شانس دریافت ویزای 476 استرالیا بسیار پایین و نزدیک به صفر است. تفاوتی نمیکند که مدرک تحصیلی شما از نوع کارشناسی، کارشناسی ارشد و یا دکتری باشد؛ زیرا درهرصورت استفاده از این ویزا تنها برای افرادی امکانپذیر خواهد بود که در این دو دانشگاه معتبر تحصیلکرده باشند.
سایر شرایط موردنیاز دریافتکردن ویزای 476 استرالیا
علاوه بر شرط بخش قبلی (فارغالتحصیلی از دانشگاههای معتبر) شروط دیگری نیز برای دریافت این نوع ویزا تعیین شدهاند. برای مثال هنگام ارسال درخواست خود جهت دریافت ویزای 476 نباید بیش از دو سال از تاریخ فارغالتحصیلی شما گذشته باشد. اگر در چنین شرایطی قرار دارید معمولاً از شما درخواست میشود که مدارک مربوط به این فاصله یا گپ زمانی را به دولت کشور استرالیا تحویل بدهید. مورد دیگری که از جمله شروط دریافت ویزای 476 به شمار میآید بحث سن است.
بر اساس قوانین تعیینشده دولت این کشور سن شما نباید بالاتر از سی و یک سال باشد. البته برای افراد دارای مدرک دکترا معمولاً استثنائاتی قائل خواهد شد؛ اما دارندگان مدرک کارشناسی یا کارشناسی ارشد با این محدودیت سنی روبهرو هستند. به طبع برای دریافت ویزای مربوطه باید نمره آیلتس مناسبی داشته باشید. البته خوشبختانه میزان تعیین شده برای این نوع ویزا نمره شش آيلتس است. شما بهراحتی میتوانید با یک سطح زبان خوب این نمره را دریافت کنید. اگر شما به زبان انگلیسی مسلط باشید و در شغل خود مهارت داشته باشید میتوانید از طریق ویزای GSM استرالیا نیز اقدام به مهاجرت به استرالیا نمایید.
ما در مطلب ویزای تلنت استرالیا نیز اطلاعات مفیدی آماده کردهایم. آن را هم از دست ندهید.
چه رشتههایی میتوانند تضمینکننده ویزای 476 باشند؟
حال که با شروط کلی دریافت ویزای 476 استرالیا پرداختیم بیایید در این مورد صحبت کنیم که چه رشتههایی مدنظر دولت کشور استرالیا برای ارائه ویزای مربوطه هستند؟ در این زمینه نیز یک سری محدودیتهایی وجود دارند که باید با آنها آشنایی داشته باشید. حداقل مدرک شما باید لیسانس باشد؛ بنابراین مدرکی همانند دوره کاردانی بههیچوجه برای دریافت این ویزا مورد پذیرش دولت استرالیا قرار نمیگیرد. بهطورکلی اگر فارغالتحصیلی یکی از رشتههای زیر هستید، میتوانید نسبت به دریافت ویزای 476 اقدام کنید:
• مهندسی مکانیک
• مهندسی برق
• مهندسی الکترونیک
• مهندسی ماشینآلات صنعتی
• مهندسی محیطزیست
• مهندسی سازه
• مهندسی شیمی
• مهندسی عمران
• مهندسی معدن
• مهندسی مواد
لازم به ذکر است پس از دریافت هر یک از مدارک بالا باید سریعاً نسبت به دریافت ویزای 476 استرالیا اقدام کنید،؛ زیرا دولت استرالیا در زمینه محدودیت سنی بسیار سختگیر است. چنانچه حتی یک روز پس از سن تعیین شده از طرف دولت استرالیا درخواست خود برای دریافت این ویزا ارائه دهید، بهاحتمال بسیار زیاد کیس شما رد میشود.
مهمترین مزایای دریافت ویزای 476 چه مواردی است؟
ویزای 476 استرالیا دارای مزایای متعددی است که آن را به یک گزینه عالی تبدیل میکند. اولین و اصلیترین مزیت دریافت این ویزا، اجازه همراهی فرزندان و همسر شما است. در واقع با کمک این ویزا میتوانید همسر و فرزندان خود را نیز بدون هیچگونه پیچیدگی حقوقی خاصی با خود به کشور استرالیا ببرید. مزیت دیگری که میتوانیم به آن اشاره کنیم، عدم وجود هیچگونه سیستم امتیازی جهت دریافت ویزای مذکور است.
حتماً میدانید که برای ویزای 491 از یک سیستم امتیازدهی خاص استفاده میشود و تنها در صورت کسب حداقل امتیاز پرونده شما به مرحله بررسی میرسد. این در حالی است که در ویزای 476 چنین سیستمی وجود ندارد و مراحل رسیدگی به پرونده با سرعت بیشتری دنبال میشود. یکی دیگر از مزایای مهم ویزای 491 اجازه شرکت در دورههایی به نام TAFE است. این دورهها را میتوان یک سری دورههای فنی و حرفهای دانست که با گذراندن آنها و دریافت مدرک مربوطه میتوانید شانس خود را برای پیداکردن کار در استرالیا افزایش دهید.
هزینههای دریافت ویزای 476
به طبع برای دریافت ویزای 476 استرالیا نیاز است یک سری هزینههای خاص را پرداخت کنید. خوشبختانه هزینههای این نوع ویزا نسبت به هزینههای سایر ویزاهای کشور استرالیا چندان بالا نیست و اکثر افراد میتوانند از پس آن برآیند. از جمله این هزینهها میتوان به هزینه ترجمهکردن مدارک اشاره کنیم. این هزینه میتواند نهایتاً به چهار میلیون تومان برسد.
مورد بعدی هزینه مربوط به پلیس چک است. این هزینه نیز برای شهروندان ایرانی چندان بالا نخواهد بود. ثبتنامکننده اصلی (کسی که درخواست دریافت ویزای مذکور را صادر کرده است) باید چهارصد و بیست و پنج دلار استرالیا را پرداخت کند. بهازای همسران و فرزندانی که بیش از هجده سال سن دارند نیز مبلغی برابر با دویست و ده دلار استرالیا از شما درخواست میشود. این مبلغ برای افراد زیر هجده سال صد دلار است.
سخن پایانی
ویزای 476 استرالیا بهترین و در واقع مناسبترین نوع ویزا برای افرادی به شمار میآید که در رشتههای مهندسی در دانشگاه تهران و یا دانشگاه امیرکبیر تحصیلات خود را به پایان رساندهاند. اگر شما نیز از جمله همین افراد محسوب میشوید میتوانید با دریافت این ویزا پس از هجده ماه سکونت در کشور استرالیا درخواست خود برای اقامت دائم ارائه کنید. در صورت نیاز به کسب اطلاعات بیشتر میتوانید با مشاوران ما تماس بگیرید. مفتخر هستیم که شما عزیزان را در این زمینه یاری کنیم.
اگر میخواهید همهچیز را در مورد ویزای کار استرالیا در مقالهای تازه و کامل بخوانید، روی لینک زیر کلیک کنید:
سوالات متداول
اجازه همراهی فرزندان و همسر شما
عدم وجود هیچگونه سیستم امتیازی جهت دریافت ویزای مذکور
اجازه شرکت در دورههایی به نام TAFE
چهارصد و بیست و پنج دلار استرالیا