شغل نجاری در استرالیا

شغل نجاری در استرالیا

آیا به کار کردن در فضای باز و خلق آثار تاثیر گذار و مفید با دستان خود علاقه دارید؟ افرادی که به این سوال جواب مثبت می دهند، می توانند نجارهای فوق العاده ای باشند. کار در این صنعت چالش برانگیز و بسیار سرگرم کننده است. یک نجار زیرک و حرفه ای می تواند به موفقیت های بزرگی برسد و زمانی که مهارت و پتانسیل کافی را داشته باشد در هر صنعتی جایی برای او وجود دارد. این شغل علاوه بر لذت بخش بودن، حقوق و مزایای خوبی هم دارد. خوشبختانه امروزه شغل نجاری در استرالیا تقاضای زیادی دارد. بنابراین اگر در این حرفه مهارت دارید یا به آن علاقه مند هستید و میخواهید برای کار در استرالیا اقدام کنید، پس تا انتهای مقاله همراه ما باشید. ما به شما خواهیم گفت چگونه می توانید در استرالیا به یک نجار حرفه ای تبدیل شوید.

فرم مشاوره رایگان

آنچه خواهید خواند:

شغل نجاری در استرالیا چگونه است؟

یک نجار در استرالیا و سایر کشورها فعالیت مشخص و مشترکی دارد و معمولا اقلام چوبی مانند مبلمان، آثار هنری، قاب پنجره ها، درها و… را می سازد که در ساخت و سازها از آن ها استفاده می شود. نتیجه نهایی کار نجارها باید ایمن و چشم نواز باشد، بنابراین نیاز به توجه زیاد و دقیق به جزئیات دارد. آن ها باید علاوه بر قدرت بدنی، مهارت استفاده از ابزار مختلف را نیز داشته باشند. همچنین باید در خواندن نقشه هایی که را توسط مهندسان طراحی می شود، مهارت های لازم را کسب کنند.

 

علاوه بر این، برای اندازه ‌گیری ‌های دقیق، نیاز به استفاده از مهارت ‌های ریاضی دارند. اکثر نجارها مجبور به کار در کارگاه های گرم، پر سر و صدا و پر از چوب اره هستند؛ بنابراین برای موفق شدن در این حرفه باید تحمل بالایی داشته باشید و با عشق کار کنید. ایستادن های طولانی، حمل وسایل سنگین، خم و راست شدن زیاد از سختی های دیگر شغل نجاری در استرالیا است. همچنین ممکن است به عنوان یک نجار مدام مجبور به جابجایی در مناطق مختلف شهر یا اطراف آن باشید.

شغل نجاری در استرالیا چگونه است؟

وظایف اصلی شغل نجاری در استرالیا

یک نجار باتوجه به موقعیت و محیط کار خود ممکن است مسئولیت های متفاوتی داشته باشد. اما به طور کلی وظایف اصلی شغل نجاری در استرالیا به شرح زیر است:

 

۱. نگهداری و تعمیر ابزارهای نجاری
۲. تعمیر و بازسازی سازه های چوبی قدیم
۳. انتخاب چوب های مناسب برای ساخت سازه های چوبی زیبا
۴. نصب الوار، پنجره ها، درها، ارسی ها و سایر سازه های چوبی
۵. توانایی کار با لمینت های پلاستیکی، پرسپکس و فلزات مختلف
۶. ساخت و نصب سازه های پیش ساخته مانند کلبه و خانه های چوبی
۷. ساخت چارچوب های در و پنجره ها، سقف ها، کف پوش ها، نرده ها و پله های چوبی
۸. توانایی کار با ابزار برقی و دستی و برش دادن و مونتاژ چوب های برش داده شده
۹. نصب ابزار مختلف مانند قفل ها، دستگیره ها، مواد عایق و سایر وسایل تکمیل کننده سازه های چوبی

وظایف اصلی شغل نجاری در استرالیا

مراحل ورود به شغل نجاری در استرالیا

یک مسیر عالی برای فعالیت در حرفه نجاری، شرکت در دوره های کارآموزی است که توسط موسسات مختلف در استرالیا برگزار می شود. با شرکت در این دوره ها و کار کردن در پروژه های ساخت و ساز به صورت عملی، می توانید با صنعت ساخت و ساز این کشور از نزدیک آشنا شوید و کارفرمایان زیادی را ملاقات کنید. اما برای ورود به شغل نجاری در استرالیا باید مراحل زیر را طی کنید:

مراحل ورود به شغل نجاری در استرالیا

مرحله ۱: انجام تحقیقات کامل

مانند هر صنعت دیگری، قبل از ورود به نجاری باید برای اطمینان از واجد شرایط بودن تحقیقات کاملی انجام دهید. حرفه نجاری خود زیر شاخه های متفاوتی دارد که ابتدا باید علاقه و گرایش شغلی خود را انتخاب کنید.

 

مرحله ۲: تکمیل کردن دوره کارآموزی

نجاری مهارتی نیست که یک شبه آن را یاد بگیرید؛ بلکه نیاز به آموزش و کار عملی در کارگاه های ویژه دارد. برای موفقیت در این شغل، باید آموزش و گواهینامه های لازم را کسب کنید. بنابراین پیش از اقدام به مهاجرت کاری به استرالیا بهتر است باتوجه به خواسته کارفرماها مدارک علمی و عملی لازم را به دست آورید. خوشبختانه امروزه دوره های کارآموزی بسیاری وجود دارد که با شرکت در آن ها می توانید مهارت های لازم را کسب کنید.

 

مرحله ۳: دریافت گواهینامه

بعد از اتمام یک دوره کارآموزی مناسب، نوبت آن رسیده تا برای گرفتن گواهینامه بین المللی اقدام کنید. این کار به شما کمک می کند برای رسیدن به اهداف شغلی خود با چالش کمتری مواجه شوید. نجاران واجد شرایط در این کشور می توانند درآمد خوبی داشته باشند.

 

مرحله ۴: مهارت های کاری خود را ارتقاء دهید

پس از دریافت گواهینامه III در نجاری، می توانید برای گرفتن گواهینامه IV در ساختمان و ساخت و ساز نیز درخواست دهید و مهارت های خود را ارتقا دهید. دریافت این گواهینامه به شما کمک می کند مهارت ها و اطلاعات مورد نیاز برای تبدیل شدن به یک سازنده مجوز دار و یا تاسیس شرکت خود را به دست آورید.

 

مرحله ۵: برای دریافت کارت سفید اقدام کنید

مرحله بعدی برای ورود به شغل نجاری در استرالیا دریافت کارت سفید است. افرادی که تمایل دارند در مشاغل ساختمانی استرالیا کار کنند باید آموزش های مقدماتی ساخت و ساز را طی کرده و برای گرفتن کارت سفید درخواست دهند. کارت سفید نشان می دهد که شما اطلاعات کافی برای فعالیت در بخش ساخت و ساز را دارید. خاطرتان باشد نجارانی که قصد دارند به استرالیا مهاجرت کاری کنند ملزم به تکمیل ارزیابی مهارت های نجاری از طریق Trades Recognition استرالیا (TRA) نیز هستند.

نتیجه گیری

در مقاله پیش رو سعی کردیم شرایط لازم برای ورود به شغل نجاری در استرالیا را بررسی کنیم و اطلاعات مفیدی در اختیار شما قرار دهیم. همان طور که گفته شد نجاری از جمله صنایعی است که در این کشور پرتقاضا بوده و افراد متخصص در آن می توانند درآمد خوبی داشته باشند. اکنون که همه چیز را در مورد نجار شدن در استرالیا می دانید، می توانید این تجارت ارزشمند را کشف کنید بر جامعه تاثیر بگذارید. برای کسب اطلاعات بیشتر پیرامون مهاجرت کاری به عنوان یک نجار به استرالیا، می توانید با مشاورین مجموعه کاربین در ارتباط باشید. همکاران ما در موسسه کاریابی کاربین با سال ها تجربه در زمینه اعزام نیروی کار به خارج از کشور می توانند در این مسیر پر چالش همراه شما باشند.

ما در مطلب مهاجرت کاری به استرالیا با مدرک فنی و حرفه ای اطلاعات بیشتر و دقیق‌تری آماده‌ کرده‌ایم. آن را هم از دست ندهید.

سوالات متداول

بله، خوشبختانه شغل نجاری در صنعت ساخت و ساز استرالیا تاثیر بسزایی دارد و همیشه در لیست مشاغل پرتقاضا این کشور قرار دارد.

طبق بررسی های انجام شده یک نجار می تواند در این کشور سالانه بیش از 150000 دلار درآمد داشته باشد. البته بعد از ارتقاء مهارت های خود می توانید تا 200000 دلار هم درآمد کسب کند.

همان طور که گفته شد اگر قصد دارید به عنوان یک نجار به استرالیا مهاجرت کاری کنید ملزم به تکمیل ارزیابی مهارت های نجاری خود از طریق سازمان Trades Recognition در استرالیا (TRA) هستند.

مرحله 1: انجام تحقیقات کامل
مرحله 2: تکمیل کردن دوره کارآموزی
مرحله 3: دریافت گواهینامه
مرحله 4: مهارت های کاری خود را ارتقاء دهید
مرحله 5: برای دریافت کارت سفید اقدام کنید

فرم مشاوره زیر رو پُر کنید تا شرایطتون آنلاین بررسی بشه و با شما تماس گرفته بشه 

نظرات کاربران

guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
بخش سوالات کاربین

مقالات پیشنهادی