ویزای GSM استرالیا

ویزای GSM استرالیا

آیا می دانستید استرالیا به سرزمین فرصت های طلایی معروف است؟ بله این کشور فوق العاده به دلیل پیشرفت های حاصل شده طی چند دهه گذشته و به وجود آمدن موقعیت های شغلی و تحصیلی بسیار، امروزه سرزمین فرصت ها نام گرفته و در بین متقاضیان مهاجرت، طرفداران بسیاری دارد. با توجه به جمعیت کم استرالیا این کشور برای تامین نیروی کار ماهر خود اقدام به جذب کارجویان متخصص بین المللی، با ویزاهای کاری مختلف نموده. در حال حاضر یکی از مهم ترین و بهترین روش های مهاجرت کاری به این کشور ویزای GMS استرالیا است. در مقاله پیش رو به طور کامل با این ویزای آشنا خواهید شد. بنابراین اگر قصد مهاجرت به استرالیا را دارید، پیشنهاد می کنم این مقاله را از دست ندهید.

فرم مشاوره رایگان

آنچه خواهید خواند:

ویزای GSM استرالیا چیست؟

همان طور که گفته شد امروزه استرالیا با کمبود نیرو در مشاغل مختلف مواجه است. بنابراین اگر قصد اقامت در استرالیا را دارید و در یکی از مشاغل مورد نیاز این کشور که لیست آن هر ساله منتشر می شود مهارت کافی دارید، بهترین روش مهاجرتی برای شما اقدام از طریق GSM است.

ویزای مهاجرت با مهارت عمومی یا همان General skilled migration که به اختصار GSM گفته می شود، به افراد ماهر و متخصص اجازه می دهد در این کشور زیبا به کار و زندگی مشغول شوند. GSM یک سیستم مبتنی بر امتیاز و رایج ترین شکل مهاجرت به استرالیا است که برای سنجش میزان مهارت و قابلیت های متقاضیان کار بین المللی مورد استفاده قرار می گیرد. هدف اصلی این برنامه استخدام افرادی متخصص و ماهر در مشاغلی است که بازار کار استرالیا در آن ها با کمبود نیروی ماهر مواجه بوده و نمی تواند برای رفع آن از نیروی داخلی استفاده کند.

ویزای GSM استرالیا چیست؟

سیستم GSM هر ساله فهرست کاملی از مشاغل مورد نیاز در این کشور را منتشر می کند که از طرف شرکت ها و نهادهای دولتی و خصوصی اعلام شده است. هر چه امتیاز دریافت شده فرد متقاضی در این سیستم بیشتر باشد احتمال موفقیت و سرعت دریافت ویزای کار استرالیا او بالاتر خواهد بود. این برنامه مهاجرتی بهترین روش برای افرادی است که قصد دارند برای اقامت دائم این کشور اقدام کنند.

 

ازجمله مزیت های این ویزا می توان به عدم نیاز به پیدا کردن کارفرما و تاییدیه های دولتی اشاره کرد. ویزای GSM استرالیا خود به سه زیر مجموعه یا ساب کلاس تحت نام های ویزای 189، 190 و ویزای 491 تقسیم می شود که در پاراگراف بعدی به صورت مجزا در مورد هر یک صحبت می کنیم.

ویزای 189 یا نیروی کار مستقل ماهر

ویزای 189 استرالیا زیر مجموعه ای از ویزای مهاجرت با مهارت عمومی یا همان GSM به شمار می آید. این مجوز برای متقاضیانی مناسب است که مهارت و تخصص خاصی دارند ولی از طرف کارفرمای استرالیایی، اعضای خانواده ساکن در استرالیا یا ایالت و قلمرو خاصی، حمایت مالی نمی شوند. متقاضیان دریافت کننده ویزای 189 باید شرایطی داشته باشند که بتوانند در سیستم GSM حداقل 65 امتیاز کسب کنند.

هنگامی که ویزای 189 (ویزای مستقل ماهر) برای شما صادر شد، می توانید به همراه اعضای درجه یک خانواده خود به این کشور مهاجرت کنید و به عنوان مقیم دائم در استرالیا به دارنده ویزا و اعضای خانواده همراه می توانند به نوان مقیم دائم دره زندگی، کار و تحصیل مشغول شوید.

شرایط لازم برای درخواست ویزای 189

برای درخواست ویزای GSM استرالیا از نوع زیر کلاس 189، متقاضی باید شرایط خاصی داشته باشد که مهم ترین آن تسلط به زبان انگلیسی است. برای این کار باید در یکی از آزمون های زبان مانند آیلتس، تافل و یا CAE حداقل نمره مورد نیاز را در هر چهار مهارت شنیدن، خواندن، نوشتن و از همه مهم تر صحبت کردن، کسب کرده باشد. از دیگر شرایط لازم برای درخواست این ویزا می توان به موارد زیر اشاره کرد:


• وجود یک موقعیت شغلی متناسب با مهارت متقاضی در لیست مشاغل مورد نیاز استرالیا
• موفقیت در ارزیابی میزان مهارت و تخصص فرد متقاضی
• کسب حداقل 65 امتیاز در سیستم GSM


علاوه بر موارد گفته شده سن متقاضی نباید بیشتر از 45 سال باشد و توانایی کافی برای انجام وظایف کاری محوله را داشته باشد.

شرایط لازم برای درخواست ویزای 189

مدارک لازم برای درخواست ویزای 189

در صورت داشتن شرایطی که در پاراگراف قبل گفته شد، می توانید برای دریافت این نوع ویزای GSM استرالیا (زیر کلاس 189) درخواست بدید. مهم ترین مدارکی که در این مسیر به آن ها احتیاج دارید عبارتند از:


• مدرک زبان معتبر
• ارائه گواهی عدم سوء پیشینه
• سند ازدواج در صورت متاهل بودن
• پاسپورت معتبر یا حداقل 6 ماه اعتبار
• مدارک مربوط به مهارت و تخصص مورد نیاز
• مدارک شناسایی خود و هر یک از اعضای خانواده
• ارائه گواهی سلامت کامل برای تمام اعضای خانواده
• مدارک مربوط به سابقه کار مرتبط با تخصص مورد نظر طی دو سال گذشته
• مدارک تحصیلی دولتی و خصوصی که نشان دهنده میزان مهارت متقاضی در تخصص مورد نظر


این مدارک باید به یکی از مراکز ارزیابی مشخص شده از طرف دولت استرالیا ارائه شود. معمولا بررسی مدارک بین 1 هفته تا 4 ماه زمان نیاز دارد. اما مرحله بعدی برای دریافت ویزای 189 تکمیل فرم EOI (Expression of Intrest) است. این فرم برای ابزار علاقه به کار و زندگی در استرالیا طراحی شده و در سایت Skill Sellect قرار دارد. بعد از ثبت کردن این فرم امتیاز متقاضی در سیستم GSM مشخص می شود و در صف انتظار برای پیدا شدن موقعیت شغلی مناسب قرار می گیرد.


دولت استرالیا بعد از بررسی فرم EOI در صورت داشتن نظر موافق برای متقاضی دعوتنامه ارسال می کند. بعد از صدور این دعوتنامه فرد تا 60 روز مهلت دارد برای گرفتن ویزا به نزدیک ترین سفارت استرالیا در محل زندگی خود مراجعه کند. دارندگان ویزای 189 می توانند در هر ایالت یا شهر استرالیا که تمایل دارند به کار و زندگی مشغول شوند.

مدارک لازم برای درخواست ویزای 189

ویزای زیر کلاس 190 یا نامزد ماهر استرالیا

زیر کلاس بعدی در ویزای GSM استرالیا، زیر کلاس 190 است. این مجوز در اختیار متقاضیانی قرار می گیرد که توسط دولت یا یکی از ایالت های استرالیا به عنوان نامزد ماهر معرفی شده باشند. دارنده این ویزا نیز مانند ویزای 189 می تواند اقامت دائم این کشور را داشته باشد و به محض ورود به زندگی و کار مشغول شود. همچنین از مزیت هایی مانند درمان ملی، آموزش رایگان و سایر مزیت هایی که یک شهروند استرالیایی دارد، بهره مند می شود.

 

مدارک مورد نیاز برای گرفتن ویزای 190 استرالیا تقریبا مشابه زیر کلاس 189 است و هر دو براساس سیستم امتیاز دهی بررسی می شوند. اما این دو مجوز، تفاوت هایی هم با یکدیگر دارند. بارزترین تفاوت بین آن ها این است که ویزای 190 برای متقاضیانی مناسب است که یک اسپانسر ایالتی دارند. اما متقاضیان ویزای 189 به اسپانسر نیازی ندارند. همچنین برای گرفتن این ویزا برخلاف زیر کلاس 189 شما به 60 امتیاز احتیاج دارید. 5 امتیاز باقی مانده از طرف اسپانسر ایالتی داده می شود.

 

اگر متقاضی موفق به گرفتن ویزای 190 شود باید حداقل 2 سال در ایالتی که اسپانسر او شده است به کار و زندگی مشغول شود. بعد از دو سال می تواند منطقه دیگری را برای زندگی انتخاب کند.
استرالیا به طور کلی 8 ایالت دارد که عبارتند از:
1. تاسمانی
2. کوئینزلند
3. ویکتوریا
4. قلمرو شمالی
5. نیو ساوت ولز
6. استرالیای غربی
7. استرالیای جنوبی
8. قلمرو پایتختی استرالیا

 
برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد چگونگی دریافت اسپانسری از طرف هر یک از قلمروها می توانید با کاریابی کاربین در ارتباط باشید.

ویزای زیر کلاس 190 یا نامزد ماهر استرالیا

ویزای زیر کلاس 491 یا منطقه ای ماهر استرالیا

ویزای ۴۹۱ نیز زیر مجموعه ویزای GSM استرالیا است. این برنامه مهاجرتی یکی از جدیدترین ویزاهای کشور استرالیاست که بعد از سال 2019 جایگزین ویزای 489 شد و موقعیت های شغلی بسیاری نسبت به ویزای قبلی به آن اضافه شد. دارنده ویزای 491 می تواند برای 5 سال در مناطق کم جمعیت استرالیا به کار و زندگی مشغول باشند. بنابراین برای افرادی مناسب است که علاقه زیادی به شلوغی و شهرهای بزرگ ندارند. شما به عنوان متقاضی کار در ایالت های کم جمعیت می توانید به دو طریق برای گرفتن این نوع ویزا اقدام کنید:


1. انتخاب اسپانسر ایالتی
2. انتخاب اسپانسر فامیلی


در صورتی که یکی از شرایط بالا را داشته باشید، به صورت خودکار در سیستم امتیاز بندی استرالیا 15 امتیاز کسب می کنید و شانس دعوت شما بیشتر می شود. به عبارت دیگر شما برای دریافت دعوت نامه تنها به 50 امتیاز دیگر احتیاج دارید. مسلما کسب 50 امتیاز از 65 امتیاز راحت تر خواهد بود. بنابراین ویزای 491 یک راه عالی برای افرادی است که موفق به کسب 60 امتیاز در زیر کلاس های 189 و 190 نشده باشند.

برای داشتن امتیاز اسپانسر فامیلی یکی از اقوام شما باید در استرالیا زندگی کند و شرایط لازم برای اسپانسر شدن را داشته باشد. این شرایط عبارتند از:


• ساکن بودن در ایالت های کم جمعیت استرالیا
• داشتن سن قانونی ( 18سال به بالا)
• داشتن اقامت دائم استرالیا


البته خود متقاضی هم باید در رده سنی بین 18 تا 45 سال باشد. علاوه بر موارد گفته شده داشتن مدرک زبان آیلتس حداقل با نمره 6 و مهارت کافی برای به دست آوردن یک موقعیت کاری در ایالت مربوطه، از مهم ترین شرایط دریافت ویزای 491 است. فردی که موفق به گرفتن این ویزا شود باید حداقل برای 3 سال در ایالت مورد نظر کار و زندگی کند. بعد از این مدت، در صورت داشتن شرایط لازم می تواند برای گرفتن اقامت دائم استرالیا در خواست کند و در نهایت بعد از 5 سال کار مداوم و پرداخت مالیات مجاز به دریافت حق شهروندی این کشور می شود. درواقع هرچند این ویزا در ابتدا منجر به دریافت اقامت دائم نمی شود اما می تواند روش خوب و مطمئنی برای رسیدن به این هدف باشد.


تنها نکته منفی ویزای 491 استرالیا این است که متقاضی بعد از 5 سال، مجدد نمی تواند آن را تمدید کند. به عبارت دیگر باید قبل از تمام شدن این مهلت 5 ساله شرایط لازم برای گرفتن یک ویزای دیگر در این کشور را فراهم کند. البته در اکثر مواقع فرد متقاضی به راحتی می تواند این کار را انجام دهد مگر در شرایط خاص مانند داشتن سوء سابقه و … .

ویزای زیر کلاس 491 یا منطقه ای ماهر استرالیا

مزیت های دریافت ویزای GSM استرالیا

همان طور که در طول مقاله گفته شد ویزای GSM استرالیا یک ویزای مهارتی است که امکان دریافت اقامت دائم و موقت این کشور را برای افراد متخصص و ماهر فراهم می کند. هر ساله صنایع مختلف در این کشور موقعیت های شغلی بسیاری را منتشر می کنند که در آن ها با کمبود نیرو مواجه هستند. شما در صورت داشتن مهارت، تخصص و البته تحصیلات و سابقه کار به راحتی می توانید یک موقعیت شغلی خوب در شهرهای کوچک و بزرگ استرالیا پیدا کنید و از مزیت ها کار و زندگی در آن ها بهره مند شوید.
به طور کلی مزیت های دریافت ویزای GSM عبارتند از:

مزیت های دریافت ویزای GSM استرالیا

• مجوز به همراه بردن سایر اعضای خانواده
• داشتن کار تمام وقت در استرالیا بلافاصله بعد از ورود
• امکان دریافت وام برای خرید خانه، تحصیلات فرزندان و …
• مجوز تحصیل رایگان در استرالیا برای تمام اعضای خانواده
• امکان استفاده از خدمات بهداشتی و درمانی رایگان در استرالیا
• امکان اسپانسر شدن برای سایر اقوام خود که شرایط لازم را دارند


علاوه بر موارد گفته شده اگر متقاضی در این کشور صاحب فرزند شود، به فرزند تازه متولد شده، پاسپورت استرالیایی تعلق می گیرد.

معیارهای لازم برای دریافت ویزای GSM استرالیا

همان طور که گفته شد متقاضیانی که قصد شرکت در برنامه مهاجرت ماهر عمومی یا GSM استرالیا را دارند با توجه به شرایط عمومی مانند سلامتی کامل، شخصیت خوب، مهارت خاص و …، در یک سیستم امتیاز بندی مورد ارزیابی قرار می گیرند. امتیازهای داده شده در این برنامه به طور کلی بر اساس موارد زیر محاسبه می شود:

• سن
• مدارک تحصیلی
• تجربه و سابقه کار
• میزان تسلط به زبان انگلیسی

 

علاوه بر این در صورت داشتن شرایطی که در ادامه گفته می شود، متقاضی می تواند امتیاز بالاتری در این سیستم کسب کند:

• داشتن سابقه تحصیل یا کار در استرالیا
• داشتن اقوام نزدیکی که در استرالیا زندگی می کند
• حمایت شدن از طرف یک ایالت موجود در استرالیا که به تخصص شما نیاز دارد

 

درخواست ویزای GSM استرالیا کار چندان راحتی نیست. معمولا از شما خواسته می شود برای اثبات مهارت خود یک ارزیابی مثبت دریافت کنید، فرم ابراز علاقه (EOI) ارائه کنید و در صورت نیاز برای حمایت دولتی (یا خانوادگی) درخواست دهید. تمامی این فرآیندها ممکن است برای شما گیج کننده و پیچیده باشد. بهترین کار برای رسیدن به نتیجه عالی در این زمینه کمک گرفتن از موسسات مجاز کاریابی است. مشاورین و وکلای کاربین با وجود داشتن صدها پرونده موفق به کشورهای مختلف از جمله استرالیا می توانند در کوتاه ترین زمان ممکن شرایط مهاجرت کاری شما به این کشور را فراهم کنند. برای کسب اطلاعات بیشتر با ما در ارتباط باشید.

سوالات متداول

بله، زیر کلاس های ویزای GSM استرالیا بهترین روش برای گرفتن اقامت دائم این کشور در کوتاه ترین زمان ممکن است.

از جمله مهم ترین شرایط دریافت این ویزا عبارت است از: مهارت در مشاغل مورد نیاز استرالیا، مدرک زبان معتبر، سن بین 18 تا 45 سال، مدرک تحصیلی و سابقه کار مرتبط با مهارت. البته داشتن اسپانسر فامیلی یا ایالتی هم، مزیت بزرگی محسوب می شود.

بله، شخصی که قصد دارد به عنوان فامیل نزدیک از شما حمایت کند حتما باید در استرالیا ساکن بوده و مجوز اقامت دائم آن را داشته باشد. در غیر این صورت نمی تواند اسپانسر شما شود.

یک فرم از پیش طراحی شده در سایت Skill Sellect است که با بررسی آن دولت استرالیا به میزان علاقه شما نسبت به کار و زندگی در این کشور پی می برد. بعد از ثبت این فرم امتیاز شما در سیستم GSM مشخص می شود و در صف انتظار برای پیدا شدن یک موقعیت شغلی قرار می گیرید.

فرم مشاوره زیر رو پُر کنید تا شرایطتون آنلاین بررسی بشه و با شما تماس گرفته بشه 

نظرات کاربران

guest
2 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
کارشناس مهاجرت
کارشناس مهاجرت
پاسخ به  مونا نادری
1 سال قبل

سلام . بله میتونید با خانواده برای مهاجرت به استرالیا اقدام کنید .

مونا نادری
مونا نادری
1 سال قبل

ایا با ویزای 189 استرالیا میشه اعضای خانواده هم همراه بشن هم زمان ؟

بخش سوالات کاربین

مقالات پیشنهادی