ویزای GSM استرالیا

اسکیل ورکر استرالیا چیست؟ معرفی ویزای GSM استرالیا

استرالیا به‌عنوان یکی از مقاصد محبوب مهاجرتی، هر ساله هزاران نفر را از سراسر جهان جذب می‌کند که به دنبال فرصت‌های شغلی و زندگی بهتر هستند. یکی از اصلی‌ترین روش‌های مهاجرت به این کشور، ویزای اسکیل ورکر (Skilled Worker) است که به متخصصان و نیروهای کار ماهر در زمینه‌های مختلف اجازه می‌دهد به استرالیا مهاجرت کنند. 

این ویزا که تحت برنامه مهاجرت عمومی مبتنی بر مهارت یا GSM) General Skilled Migration) شناخته می‌شود، به افراد امکان می‌دهد بدون نیاز به حمایت کارفرما یا سرمایه‌گذاری خاص، اقامت دائم استرالیا را دریافت کنند. در این مقاله به معرفی انواع ویزای GSM، شرایط لازم و مزایای این برنامه مهاجرتی خواهیم پرداخت.

فرم مشاوره رایگان

آنچه خواهید خواند:

اسکیل ورکر استرالیا؛ فرصت مهاجرت افراد ماهر

اسکیل ورکر یا نیروی کار ماهر به افرادی اشاره دارد که مهارت‌ها و تخصص‌های خاصی دارند که در بازار کار استرالیا موردنیاز است. این مهارت‌ها معمولاً در فهرست مشاغل مورد نیاز (Skilled Occupation List) تعریف شده و شامل رشته‌هایی مانند فناوری اطلاعات، مهندسی، پزشکی، علوم و مدیریت می‌شود. هدف از برنامه اسکیل ورکر، جذب نیروهای کارآمد و متخصص از سراسر جهان است که به توسعه اقتصادی و اجتماعی استرالیا کمک می‌کنند. 

 

این برنامه نه فقط به افراد امکان اقامت دائم می‌دهد، بلکه فرصت‌های متعددی برای رشد شغلی و بهبود کیفیت زندگی ارائه می‌کند. با انتخاب مسیر اسکیل ورکر، افراد می‌توانند به تنهایی یا به همراه خانواده خود به استرالیا مهاجرت کنند و از امکانات آموزشی، بهداشتی و رفاهی این کشور بهره‌مند شوند. البته باید در امتیازبندی استرالیا، امتیاز قابل قبولی به دست آورند.

ویزای GSM استرالیا؛ ۳ نوع ویزا برای مهاجرت کاری

ویزای GSM) General Skilled Migration) به مجموعه‌ای از ویزاهای مهاجرتی اطلاق می‌شود که برای نیروهای کار ماهر و متخصص طراحی شده‌اند. این ویزاها به افراد امکان می‌دهند تا بدون نیاز به حمایت مالی از یک کارفرما یا ایالت خاص، اقامت دائم استرالیا را دریافت کنند. برنامه GSM به سه نوع ویزای اصلی تقسیم می‌شود:

ویزای 189 (Skilled Independent)

این ویزا برای متقاضیانی است که می‌توانند بدون حمایت کارفرما یا ایالت خاص به استرالیا مهاجرت کنند. افراد با ویزای ۱۸۹ استرالیا امکان کار و زندگی در هر نقطه از استرالیا را دارند.

ویزای 190 (Skilled Nominated)

این ویزا مخصوص کسانی است که توسط یکی از ایالت‌ها یا قلمروهای استرالیا حمایت می‌شوند. این افراد متعهد هستند که حداقل دو سال در ایالت حامی اقامت کنند.

ویزای 491 (Skilled Work Regional - Provisional)

این ویزای موقت به متقاضیانی اعطا می‌شود که تمایل دارند در مناطق کم‌جمعیت یا روستایی استرالیا زندگی و کار کنند و در نهایت امکان تبدیل به ویزای دائم را نیز دارد.

در نظر داشته باشید که شرایط شما و نیاز بازار کار استرالیا مشخص می‌کند که شانس شما برای دریافت ویزای ۴۹۱ استرالیا، ویزای 189 یا ویزای 190 بیشتر است.

یکی دیگر از انواع ویزاهای موقت کاری استرالیا ویزای 482 استرالیا است؛ اگر قصد مهاجرت کاری به این کشور را دارید مطالعه این مقاله نیز توضیه میشود.

ویزای GSM استرالیا چیست؟

ویزای ۱۸۹ یا نیروی کار مستقل ماهر

ویزای ۱۸۹ استرالیا زیر مجموعه ای از ویزای مهاجرت با مهارت عمومی یا همان GSM به شمار می آید. این مجوز برای متقاضیانی مناسب است که مهارت و تخصص خاصی دارند ولی از طرف کارفرمای استرالیایی، اعضای خانواده ساکن در استرالیا یا ایالت و قلمرو خاصی، حمایت مالی نمی شوند. متقاضیان دریافت کننده ویزای 189 باید شرایطی داشته باشند که بتوانند در سیستم GSM حداقل 65 امتیاز کسب کنند.

هنگامی که ویزای ۱۸۹ (ویزای مستقل ماهر) برای شما صادر شد، می توانید به همراه اعضای درجه یک خانواده خود به این کشور مهاجرت کنید و به عنوان مقیم دائم در استرالیا به همراه خانواده به زندگی، کار و تحصیل مشغول شوید.

ویزای زیر کلاس ۱۹۰ یا نامزد ماهر استرالیا

زیر کلاس بعدی در ویزای GSM استرالیا، زیر کلاس ۱۹۰ است. این مجوز در اختیار متقاضیانی قرار می گیرد که توسط دولت یا یکی از ایالت های استرالیا به عنوان نامزد ماهر معرفی شده باشند. دارنده این ویزا نیز مانند ویزای ۱۸۹ می تواند اقامت دائم این کشور را داشته باشد و به محض ورود به زندگی و کار مشغول شود. همچنین از مزیت هایی مانند درمان ملی، آموزش رایگان و سایر مزیت هایی که یک شهروند استرالیایی دارد، بهره مند می شود.

 

مدارک مورد نیاز برای گرفتن ویزای ۱۹۰ استرالیا تقریبا مشابه زیر کلاس ۱۸۹ است و هر دو براساس سیستم امتیاز دهی بررسی می شوند. اما این دو مجوز، تفاوت هایی هم با یکدیگر دارند. بارزترین تفاوت بین آن ها این است که ویزای ۱۹۰ برای متقاضیانی مناسب است که یک اسپانسر ایالتی دارند. اما متقاضیان ویزای ۱۸۹ به اسپانسر نیازی ندارند. همچنین برای گرفتن این ویزا برخلاف زیر کلاس ۱۸۹ شما به ۶۰ امتیاز احتیاج دارید. ۵ امتیاز باقی مانده از طرف اسپانسر ایالتی داده می شود.

 

اگر متقاضی موفق به گرفتن ویزای ۱۹۰ شود باید حداقل ۲ سال در ایالتی که اسپانسر او شده است به کار و زندگی مشغول شود. بعد از دو سال می تواند منطقه دیگری را برای زندگی انتخاب کند.

برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد چگونگی دریافت اسپانسری از طرف هر یک از قلمروها می توانید با کاریابی کاربین در ارتباط باشید.

اطلاعات تماس

روزهای کاری : 09:00 الی 18:00

پنجشنبه ها : 09:00 الی 14:00

شماره تماس :​ 28111107-021

ارسال پیام

در صورت تماس در ساعات غیراداری می توانید پیغام خود به همراه اطلاعات تماستان را وارد نمایید تا در اسرع وقت مشاوران ما با شما تماس حاصل نمایند.

ویزای زیر کلاس ۴۹۱ یا منطقه ای ماهر استرالیا

ویزای ۴۹۱ نیز زیر مجموعه ویزای GSM استرالیا است. این برنامه مهاجرتی یکی از جدیدترین ویزاهای کشور استرالیاست که بعد از سال ۲۰۱۹ جایگزین ویزای ۴۸۹ شد و موقعیت های شغلی بسیاری نسبت به ویزای قبلی به آن اضافه شد. دارنده ویزای ۴۹۱ می تواند برای ۵ سال در مناطق کم جمعیت استرالیا به کار و زندگی مشغول باشد. بنابراین برای افرادی مناسب است که علاقه زیادی به شلوغی و شهرهای بزرگ ندارند. شما به عنوان متقاضی کار در ایالت های کم جمعیت می توانید به دو طریق برای گرفتن این نوع ویزا اقدام کنید:

۱. انتخاب اسپانسر ایالتی
۲. انتخاب اسپانسر فامیلی

 

در صورتی که یکی از شرایط بالا را داشته باشید، به صورت خودکار در سیستم امتیاز بندی استرالیا ۱۵ امتیاز کسب می کنید و شانس دعوت شما بیشتر می شود. به عبارت دیگر شما برای دریافت دعوت نامه تنها به ۵۰ امتیاز دیگر احتیاج دارید. مسلما کسب ۵۰ امتیاز از ۶۵ امتیاز راحت تر خواهد بود. بنابراین ویزای ۴۹۱ یک راه عالی برای افرادی است که موفق به کسب ۶۰ امتیاز در زیر کلاس های ۱۸۹ و ۱۹۰ نشده باشند.

برای داشتن امتیاز اسپانسر فامیلی یکی از اقوام شما باید در استرالیا زندگی کند و شرایط لازم برای اسپانسر شدن را داشته باشد. این شرایط عبارتند از:

  • ساکن بودن در ایالت های کم جمعیت استرالیا
    • داشتن سن قانونی ( ۱۸سال به بالا)
    • داشتن اقامت دائم استرالیا

البته خود متقاضی هم باید در رده سنی بین ۱۸ تا ۴۵ سال باشد. علاوه بر موارد گفته شده داشتن مدرک زبان آیلتس حداقل با نمره ۶ و مهارت کافی برای به دست آوردن یک موقعیت کاری در ایالت مربوطه، از مهم ترین شرایط دریافت ویزای ۴۹۱ است. فردی که موفق به گرفتن این ویزا شود باید حداقل برای ۳ سال در ایالت مورد نظر کار و زندگی کند. بعد از این مدت، در صورت داشتن شرایط لازم می تواند برای گرفتن اقامت دائم استرالیا در خواست کند و در نهایت بعد از ۵ سال کار مداوم و پرداخت مالیات مجاز به دریافت حق شهروندی این کشور می شود. درواقع هرچند این ویزا در ابتدا منجر به دریافت اقامت دائم نمی شود اما می تواند روش خوب و مطمئنی برای رسیدن به این هدف باشد.

 

تنها نکته منفی ویزای ۴۹۱ استرالیا این است که متقاضی بعد از ۵ سال، مجدد نمی تواند آن را تمدید کند. به عبارت دیگر باید قبل از تمام شدن این مهلت ۵ ساله شرایط لازم برای گرفتن یک ویزای دیگر در این کشور را فراهم کند. البته در اکثر مواقع فرد متقاضی به راحتی می تواند این کار را انجام دهد مگر در شرایط خاص مانند داشتن سوء سابقه و … .

بررسی شرایط لازم برای دریافت ویزای اسکیل ورکر (GSM)

برای دریافت ویزای اسکیل ورکر استرالیا و هر یک از ویزاهای زیر مجموعه آن مانند ویزای ۱۹۰ استرالیا، متقاضیان باید شرایط مشخصی را رعایت کنند که در ادامه برخی از مهم‌ترین آن‌‌ها را نام می‌بریم:

متقاضی باید در رشته‌ای مهارت داشته باشد که در فهرست مشاغل مورد نیاز استرالیا قرار دارد.

توانایی در زبان انگلیسی از طریق آزمون‌های استاندارد مانند IELTS، PTE یا TOEFL سنجیده می‌شود و متقاضیان باید حداقل نمره تعیین‌شده را کسب کنند.

متقاضیان براساس عواملی مانند سن، تحصیلات، سابقه کاری، تسلط به زبان انگلیسی و حمایت ایالتی امتیاز دریافت می‌کنند و حداقل 65 امتیاز برای پذیرش لازم است.

متقاضیان باید زیر 45 سال باشند و باید در شرایط سلامتی و شخصیتی مناسب باشند که توسط دولت استرالیا ارزیابی می‌شود.

در نظر داشته باشید که نداشتن یک یا چند مورد از شرایط بالا شانس شما را برای دریافت ویزا اسکیل ورکر یا حتی جاب آفر استرالیا، کاهش می‌دهد.

شرایط لازم برای درخواست ویزای 189

مراحل درخواست ویزای GSM استرالیا؛ ۴ گام ساده و مهم

مراحل درخواست ویزای GSM به چهار مرحله اصلی تقسیم می‌شود:

1. بررسی واجد شرایط بودن

متقاضیان باید بررسی کنند که آیا شرایط لازم مانند مهارت، سابقه کار و تسلط به زبان انگلیسی را دارند.

2. ارسال EOI) Expression of Interest)

متقاضیان باید از طریق سیستم SkillSelect درخواست ابراز علاقه خود را ارسال کنند. در این مرحله، اطلاعات کامل از جمله سابقه کاری، تحصیلات و نتایج آزمون زبان ارائه می‌شود.

3. دریافت دعوتنامه (Invitation)

اگر متقاضی امتیاز لازم را کسب کند و شغل مورد نیاز را داشته باشد، یک دعوتنامه رسمی از سوی دولت استرالیا دریافت می‌کند که او را به ارائه درخواست ویزا دعوت می‌کند.

documents_line

4. تکمیل درخواست ویزا

پس از دریافت دعوتنامه، متقاضی باید مدارک لازم را آماده کرده و هزینه‌های مربوطه را پرداخت کند. این مرحله شامل بررسی‌های نهایی مانند آزمایش‌های پزشکی و ارزیابی شخصیتی نیز خواهد بود.

در نظر داشته باشید که همکاری با مجموعه‌های مهاجرتی معتبر مانند کاربین که با فرآیندها و نیاز بازار استرالیا به‌طورکامل آشنا هستند، شانس شما را برای افزایش تایید درخواست ویزا افزایش می‌دهد.

ویزای زیر کلاس 190 یا نامزد ماهر استرالیا

مزایای اخذ ویزای اسکیل ورکر؛ مهاجرت به استرالیا با امتیازهای فراوان

ویزای اسکیل ورکر استرالیا مزایای فراوانی دارد که  در ادامه برخی از مهم‌ترین آن‌ها را نام می‌بریم:

  • اقامت دائم: دارندگان این ویزا اقامت دائم استرالیا را خواهند داشت و از کلیه حقوق شهروندی مانند دسترسی به خدمات درمانی و آموزشی بهره‌مند می‌شوند.
  • حق کار و زندگی در هر نقطه از استرالیا: برخلاف برخی از ویزاهای دیگر، دارندگان ویزای 189 و 190 محدودیتی در انتخاب محل زندگی و کار ندارند.
  • فرصت‌های شغلی متنوع و پایداری اقتصادی: استرالیا به عنوان یکی از کشورهای با نرخ بیکاری پایین، فرصت‌های شغلی متنوعی را برای نیروهای کار ماهر فراهم می‌کند.
  • امکان تبدیل ویزا به شهروندی: پس از چند سال اقامت و کار در استرالیا، دارندگان ویزای اسکیل ورکر می‌توانند برای شهروندی استرالیا اقدام کنند.

در نظر داشته باشید که شما با دریافت ویزا GSM می‌توانید به راحتی و پس از چند سال، شهروندی این کشور را دریافت کنید.

ویزای زیر کلاس 491 یا منطقه ای ماهر استرالیا

جدول امتیاز بندی اسکیل ورکر استرالیا؛ بررسی امتیاز قبل از اقدام

امتیاز بندی اسکیل ورکر استرالیا طبق معیارهایی کاملا شفاف انجام می‌شود و شما می‌توانید قبل از اقدام خودتان امتیازی که کسب می‌کنید را محاسبه کنید. در این جدول فاکتورهای مهم و امتیاز هر مرحله آورده شده است:

دسته معیار امتیازها

سن

18 تا 24 سال

25 امتیاز

سن

25 تا 32 سال

30 امتیاز

سن

33 تا 39 سال

25 امتیاز

سن

40 تا 44 سال

15 امتیاز

سن

45 سال و بالاتر

0 امتیاز

مهارت زبان انگلیسی

تسلط عالی (IELTS 8 یا معادل آن)

20 امتیاز

مهارت زبان انگلیسی

تسلط خوب (IELTS 7 یا معادل آن)

10 امتیاز

مهارت زبان انگلیسی

تسلط پایه (IELTS 6 یا معادل آن)

0 امتیاز

تجربه کاری خارج از استرالیا

3 تا 5 سال

5 امتیاز

تجربه کاری خارج از استرالیا

5 تا 8 سال

10 امتیاز

تجربه کاری خارج از استرالیا

8 سال و بیشتر

15 امتیاز

تجربه کاری در استرالیا

1 تا 3 سال

5 امتیاز

تجربه کاری در استرالیا

3 تا 5 سال

10 امتیاز

تجربه کاری در استرالیا

5 تا 8 سال

15 امتیاز

تجربه کاری در استرالیا

8 سال یا بیشتر

20 امتیاز

تحصیلات

دکترا از استرالیا یا موسسات معتبر

20 امتیاز

تحصیلات

مدرک کارشناسی یا ارشد

15 امتیاز

تحصیلات

مدرک کاردانی یا سایر مدارک

10 امتیاز

تحصیل در استرالیا

حداقل دو سال تحصیل در استرالیا

5 امتیاز

تحصیل در مناطق کم‌جمعیت

تحصیل در مناطق کم‌جمعیت استرالیا

5 امتیاز

همسر / شریک زندگی

همسر با مهارت و مدرک زبان مناسب

10 امتیاز

همسر/ شریک زندگی

همسر با مدرک زبان مناسب

 

5 امتیاز

همسر/ شریک زندگی

بدون همسر/ شریک زندگی

10 امتیاز

اسپانسرشیپ ایالتی / خانوادگی

دریافت اسپانسرشیپ ایالتی یا بستگان واجد شرایط

15 امتیاز

در نظر داشته باشید که این امتیاز بندی برای ویزای کار استرالیا یا بیشتر روش‌های مهاجرت کاری به استرالیا وجود دارد.

هزینه‌ها و زمان انتظار ویزای GSM چقدر است؟

هزینه‌های مرتبط با درخواست ویزای GSM به نوع ویزا و تعداد همراهان متقاضی بستگی دارد و معمولاً شامل هزینه‌های ارسال درخواست، آزمون‌های زبان و آزمایش‌های پزشکی است. هزینه درخواست برای ویزای 189 و 190 به طور متوسط در سال ۲۰۲۴ حدود 4,240 دلار استرالیا است. زمان پردازش درخواست نیز تفاوت دارد و ممکن است بین 6 تا 12 ماه طول بکشد. عواملی مانند کامل بودن مدارک و پیچیدگی پرونده بر زمان نهایی تأثیرگذار خواهند بود.

یکی از انواع ویزاهای کاری محبوب استرالیا ویزای 186 استرالیا است؛ اگر قصد مهاجرت کاری به این کشور را دارید مطالعه این مقاله نیز توضیه میشود.

دریافت مشاوره از کارشناسان مهاجرتی؛ راه‌حلی برای افزایش شانس

ویزای اسکیل ورکر استرالیا یکی از محبوب‌ترین و مطمئن‌ترین روش‌ها برای افرادی است که به دنبال فرصت‌های شغلی و زندگی در یک کشور پیشرفته هستند. با داشتن این ویزا، متقاضیان می‌توانند از امکانات بالای زندگی، آموزشی و شغلی در استرالیا بهره‌مند شوند و در نهایت شهروند این کشور شوند. اگر شما هم به فکر مهاجرت کاری به استرالیا هستید، برنامه اسکیل ورکر و ویزای GSM می‌تواند گزینه‌ای ایده‌آل برای شما باشد. شما می‌توانید با تماس با کارشناسان مجموعه کاربین، همین الان شانس خود را ارزیابی کنید.

مزیت های دریافت ویزای GSM استرالیا

سوالات متداول

بله، زیر کلاس های ویزای GSM استرالیا بهترین روش برای گرفتن اقامت دائم این کشور در کوتاه ترین زمان ممکن است.

از جمله مهم ترین شرایط دریافت این ویزا عبارت است از: مهارت در مشاغل مورد نیاز استرالیا، مدرک زبان معتبر، سن بین 18 تا 45 سال، مدرک تحصیلی و سابقه کار مرتبط با مهارت. البته داشتن اسپانسر فامیلی یا ایالتی هم، مزیت بزرگی محسوب می شود.

بله، شخصی که قصد دارد به عنوان فامیل نزدیک از شما حمایت کند حتما باید در استرالیا ساکن بوده و مجوز اقامت دائم آن را داشته باشد. در غیر این صورت نمی تواند اسپانسر شما شود.

یک فرم از پیش طراحی شده در سایت Skill Sellect است که با بررسی آن دولت استرالیا به میزان علاقه شما نسبت به کار و زندگی در این کشور پی می برد. بعد از ثبت این فرم امتیاز شما در سیستم GSM مشخص می شود و در صف انتظار برای پیدا شدن یک موقعیت شغلی قرار می گیرید.

برای کسب امتیاز بیشتر، می‌توانید با افزایش نمره زبان انگلیسی، تحصیلات بالاتر، سابقه کار بیشتر و دریافت حمایت ایالتی اقدام کنید.

بله، متقاضیان می‌توانند اعضای خانواده خود شامل همسر و فرزندان را در درخواست ویزا وارد کنند و آن‌ها نیز از همان حقوق و مزایا برخوردار خواهند شد.

فرم مشاوره زیر رو پُر کنید تا شرایطتون آنلاین بررسی بشه و با شما تماس گرفته بشه 

نظرات کاربران

guest
2 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
کارشناس مهاجرت
کارشناس مهاجرت
پاسخ به  مونا نادری
2 سال قبل

سلام . بله میتونید با خانواده برای مهاجرت به استرالیا اقدام کنید .

مونا نادری
مونا نادری
2 سال قبل

ایا با ویزای 189 استرالیا میشه اعضای خانواده هم همراه بشن هم زمان ؟

بخش سوالات کاربین

مقالات پیشنهادی