مهاجرت کاری با رشته حقوق

مهاجرت کاری با رشته حقوق

یکی از روش‌های مهاجرت برای فارغ التحصیلان رشته حقوق مهاجرت کاری است. برای این کار باید بازار کار رشته حقوق در خارج از کشور مورد ارزیابی قرار گیرد. به همین خاطر می‌خواهیم در این مقاله به بررسی اصلی‌ترین نکات و مراحل ورود به بازار کار این رشته در خارج از کشور بپردازیم. البته این نکته را در نظر داشته باشید که شرایط مهاجرت با رشته حقوق در کشورهای مختلف با یکدیگر متفاوت است. اما به صورت کلی وکالت جزو رشته‌های پردرآمد و جزو لیست شغل‌های تاپ محسوب می‌شود و به لحاظ موقعیت اجتماعی در جایگاه خوبی قرار دارد. برای آشنایی با شرایط هر یک از این کشورها تا انتهای مقاله با ما همراه باشید.

فرم مشاوره رایگان

آنچه خواهید خواند:

شرایط مهاجرت با رشته حقوق به آمریکا

قبولی در آزمون وکالت برای فعالیت در این رشته در کشور ایالات متحده الزامی نیست. مهاجرت کاری با رشته حقوق، با کار در موسسات حقوقی امکان پذیر است و از طرف آن موسسه حقوقی، می‌توانند از موکل خود دفاع کنند. در این کشور، هر ایالت انجمن وکلای مستقل خود را دارد که رویه‌ها و شرایط خاص خود را برای استخدام وکلای جدید دارد. به عنوان مثال در ایالت نیویورک به وکلا از سراسر جهان اجازه می‌دهد تا وارد این ایالت شوند و از دوره‌های حقوقی و مطالبی که در طول تحصیل در این کشور آموخته‌اند، استفاده کنند. اگر برای آزمون وکالت این ایالت اقدام کرده و قبول شوند، می‌توانند به عنوان کارآموز در موسسات حقوقی مختلف شروع به کار و سپس به عنوان وکیل در این کشور مشغول به کار شوند.

شرایط مهاجرت با رشته حقوق به آمریکا

شرایط مهاجرت با رشته حقوق به فرانسه

در فرانسه کانون‌های وکلا کاملا مستقل از دولت و دادگاه‌های این کشور هستند، فارغ‌التحصیلان دانشگاه‌های حقوق فرانسه می‌توانند در آزمون وکالت این کشور شرکت کنند. در صورت موفقیت یک دوره 18 ماهه کارآموزی را با موفقیت گذرانده و سپس در دومین و آخرین آزمون کانون وکلا شرکت کرده و پس از موفقیت می‌توانند به عنوان وکیل آزاد در این کشور مشغول به کار شوند.

 

از دیگر شرایط مهاجرت کاری در فرانسه این است که فرد، باید دارای مدرک فوق لیسانس حقوق باشد. موسسه MIE این امکان را برای علاقه مندان به تحصیل در مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد حقوق فراهم کرده است تا با ورود به کشور فرانسه، دوره زبان را با کمترین هزینه گذرانده و با مدرک C1 وارد دانشگاه‌های آزاد در این کشور شده و سپس در آزمون‌های کانون وکلا شرکت کنند. این دوره‌های زبان با سطح تحصیلات بالا به داوطلبان متقاضی حقوق کمک می‌کند تا با راحتی بیشتری وارد دانشگاه شوند و با سطح زبان مناسب به تحصیل در رشته حقوق بپردازند.

شرایط مهاجرت با رشته حقوق به انگلیس

از جمله فاکتورهای اصلی که در شرایط مهاجرت با رشته حقوق در انگلیس باید در نظر گرفت، این است که دو نوع وکیل در این کشور وجود دارد. نوع اول باریسترها هستند که غالبا مسئولیت دفاع از افراد و پرونده‌ها را در دادگاه بر عهده دارند و در پرونده‌های کاملاً حقوقی دخالت دارند، اما سالیسیترها اغلب کارهای حقوقی را خارج از دادگاه و در پرونده‌های حقوقی انجام می‌دهند و بیشتر نقش یک مشاور را بازی می‌کنند.

 

وکلایی که در خارج از کشور برای کار در بریتانیا فارغ التحصیل می‌شوند، اغلب به عنوان سالیسیتر کار می‌کنند و به ندرت به سمت باریستر شدن می‌روند. پروسه وکیل شدن در انگلستان مانند بسیاری از کشورها نیازمند دوره‌های کارآموزی است و برای اینکه بتوان تحت نظارت دادگاه‌های این کشور کارآموزی کرد، باید دارای مدرک لیسانس حقوق و همچنین یک مدرک دوره یک ساله در دانشگاه‌های حقوق این کشور را داشت. یکی از مزیت‌های اصلی کار وکالت در انگلستان این است که نیازی به مدرک لیسانس از انگلستان نیست و می‌توان دوره‌های یک ساله و کارآموزی با مدرک لیسانس حقوق را از کشورهای دیگر گرفت.

 

دوره یک ساله‌ای که شخص برای باریستر شدن باید بگذراند، (BPC) است که مخفف Bar practice course است. دوره یک ساله برای سالیستر شدن در انگلستان LPC است که مخفف عبارت Law Practice Course است. میانگین هزینه های شرکت در این دو دوره حدود 12-14 هزار پوند است.

شرایط مهاجرت با رشته حقوق به نروژ

به صورت کلی با شرایط فعلی، دو روش برای مهاجرت کاری با رشته حقوق به نروژ وجود دارد. اولین راه برای درخواست ویزای کار مستقیم است. در قانون مهاجرت نروژ، ویزا به افرادی داده می‌شود که رشته آنها نیاز به معادل سازی دارد و می‌توانند مراحل لازم را برای یادگیری زبان نروژی و یا دوره‌های کارآموزی مرتبط با معدل را انجام دهند.

 

 

البته، این فرآیند معادل سازی در کشور نروژ بسیار دشوار است، با مدرک حقوق در خارج از نروژ، ممکن است چندین سال طول بکشد تا فرآیند معادل سازی تکمیل شود. دومین اقدام از طریق تحصیل در این کشور است. شایان ذکر است که برای وکیل شدن در نروژ، به زبان نروژی بسیار بالا و چندین سال سابقه کار حقوقی نیاز دارید، بنابراین پس از فارغ التحصیلی از دانشکده‌های حقوق نروژ، توصیه می‌شود به عنوان مشاور حقوقی مشغول به کار شوید. پس از کسب تجربه کاری و تسلط خوب به زبان نروژی، کار پیدا کرده و برای ورود به بازار کار اقدام کنید.

شرایط مهاجرت با رشته حقوق به نروژ

شرایط مهاجرت با رشته حقوق به کانادا

پس از فارغ التحصیلی از دانشکده حقوق در کانادا، گزینه‌های شغلی متنوعی خواهید داشت. فارغ التحصیلان می‌توانند وارد مشاغلی مانند قاضی، سردفتری، دفاتر حقوقی و وکالت شوند. در اینجا دو تا از بهترین روش‌ها برای کسانی که به مهاجرت کاری با رشته حقوق در کانادا علاقه مند هستند مورد بررسی قرار می‌گیرد:

وکیل در کانادا:

به طور کلی کانون‌های وکلای کانادا دارای آزمون هستند و برای وکیل شدن در هر استان، فرد باید در آزمون وکالت آن استان شرکت کند و این دوره آموزشی را قبول شود. دوره کارآموزی در هر ایالت متفاوت بوده و می‌تواند 2 تا 4 سال طول بکشد. پس از اتمام این دوره کارآموزی، فرد می‌تواند به عنوان وکیل مستقل وارد بازار کار شود.

مشاوران رسمی مهاجرت کانادا:

از دیگر روش‌های مهاجرت کاری با رشته حقوق در کانادا، برای پذیرش در ICCRC (مشاور مهاجرت به شورای تنظیم مقررات کانادا) متقاضی باید اقامت دائم کانادا یا پاسپورت کانادایی داشته باشد و تسلط بسیار خوبی به زبان داشته باشد. همچنین در دوره‌های این سازمان شرکت کرده و نمره قبولی را کسب کند. فرد پس از قبولی در این آزمون کد اقتصادی دریافت می‌کند و می‌تواند به عنوان مشاور رسمی مهاجرت به کانادا در این کشور مشغول به کار شود.

 

فارغ التحصیلان ایرانی که بر اساس حقوق مدنی و فقه حقوقی آموزش دیده‌اند، باید در دوره‌های دکتری حقوق به نام JD (پزشک حقوقی) شرکت کنند تا مدارک خود را معادل سازی کرده و وارد بازار کار قانونی در کانادا شوند. فارغ التحصیلان حقوق با مدرک فوق لیسانس یا حتی لیسانس می‌توانند با گذراندن این دوره‌ها به طور مستقیم تحصیلات دکترا را دریافت کنند. این دوره‌ها حداقل سه سال طول می‌کشد و نیاز به سطح بالایی از زبان دارد. پس از گذراندن این دوره‌ها، حتی اجازه ورود به کانون وکلای ایالتی کانادا را دارید. برای بررسی بیشتر روش‌های مهاجرت کاری به کانادا و بررسی مدارک و شرایط لازم برای مهاجرت کاری با رشته حقوق به کانادا می‌توانید با کارشناسان مجرب موسسه کاریابی کاربین در تماس باشید.

شرایط مهاجرت با رشته حقوق به نیوزلند

نیوزلند از نظر قوانین مهاجرت کاری، بسیار شبیه استرالیا است. به عنوان مثال، بر اساس توافق بین این دو کشور، افرادی که اجازه وکالت در استرالیا را دارند، می‌توانند در نیوزلند به کار وکالت بپردازند. مانند استرالیا و کانادا، می‌توانید از برنامه‌های Skilled Worker برای ورود و اخذ اقامت دائم نیوزلند استفاده کنید. شرایط وکالت در نیوزلند بسیار شبیه به انگلستان است.


در این کشور، فارغ التحصیلان حقوق می‌توانند به عنوان وکیل، همان‌طور که در کشور انگلستان توضیح داده شده است، کار کنند. در نیوزلند از ابتدا نمی‌توان برای وکیل شدن اقدام کرد و متقاضی باید ابتدا وکیل شود و پس از چندین سال فعالیت به عنوان وکیل مشغول به کار شود. برای وکیل شدن در نیوزلند فرد باید دارای مدرک لیسانس از نیوزلند باشد و مدرک لیسانس از کشورهای دیگر پذیرفته نمی‌شود.


متقاضیان حقوق در نیوزلند در صورتی که مدرک تحصیلی خود را از دانشگاه‌های خارج از نیوزلند دریافت کرده‌اند باید مدارک تحصیلی خود را به یکی از ارگان خصوصی در آن کشور ارسال کنند تا پس از بررسی به افراد اطلاع داده شود که معادل چند واحد خواهند بود و چه مدت برای مطالعه مجدد نیاز دارند (معمولاً یک سال تحصیل در نظر گرفته می‌شود). به طور کلی برای تایید، متقاضیان باید قبل از اعطای مجوز کارآموزی، به مدت دو تا سه سال تحت نظارت یک کالج یا دانشگاه خاص در رشته حقوق تحصیل کنند.

شرایط مهاجرت با رشته حقوق به نیوزلند
کلام آخر

در این مقاله به بررسی شرایط مهاجرت کاری با رشته حقوق در کشورهای مختلف پرداختیم. همان‌طور که می‌بینید شرایط در کشورهای مختلف با یکدیگر متفاوت است. بنابراین متقاضی مهاجرت با رشته حقوق باید براساس شرایطی که دارد، کشور مناسب را انتخاب کند. پس بهتر است برای انتخاب درست از مشاوران متخصص در این زمینه استفاده کند. در این راستا موسسه کاریابی کاربین با سال‌ها تخصص، می‌تواند مشاوره‌های لازم در این زمینه را به شما عزیزان ارائه نماید. پس برای کسب اطلاعات بیشتر می‌توانید با کارشناسان این مجموعه در تماس باشید.

سوالات متداول

خیر، قبولی در آزمون وکالت برای فعالیت در این رشته الزامی نیست.

بودن دو نوع وکیل در این کشور است که شامل: باریستر و سالیسیتر.

فرم مشاوره زیر رو پُر کنید تا شرایطتون آنلاین بررسی بشه و با شما تماس گرفته بشه 

نظرات کاربران

guest
4 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
شقایق میرخانی
شقایق میرخانی
پاسخ به  بهزاد
1 ماه قبل

سلام بهزاد عزیز وقتتون بخیر
برای برنامه اکسپرس اینتری همون مدرک حقوقی که از ایران گرفتید کفایت میکنه ولی اگر بخواید از طریق کاریابی تشربف ببرید کانادا حتما باید مدرک حقوق کانادا رو بگیرید.

شقایق میرخانی
شقایق میرخانی
پاسخ به  سجاد
1 ماه قبل

سلام سجاد عزیز وقتتون بخیر
بله در کنار ویزای کار به شما ویزای همراه خانواده هم تعلق میگیره.

سجاد
سجاد
1 ماه قبل

سلام امکان همراه داشتن همسرم در کشور مقصد هست؟

بهزاد
بهزاد
1 ماه قبل

سلام برای مهاجرت کاری به کانادا از طریق رشته حقوق نیازه مدرک معادلسازی کنیم یا باید مدارک جدیدی گرفت؟

بخش سوالات کاربین

مقالات پیشنهادی