ویزای ۴۹۱ استرالیا

ویزای ۴۹۱ استرالیا

ویزای 491 استرالیا یکی از گزینه‌های مهاجرتی پرطرفدار برای افرادی است که تمایل دارند به‌عنوان نیروی کار ماهر به استرالیا مهاجرت کنند. این ویزای موقت به مدت ۵ سال امکان زندگی، کار و تحصیل در مناطق کم‌جمعیت یا کمتر توسعه‌یافته این کشور را فراهم می‌کند. ویزای 491 به متقاضیان این فرصت را می‌دهد که با کسب تجربه در این مناطق، پس از مدت زمان مشخصی برای دریافت اقامت دائم استرالیا نیز اقدام کنند. در ادامه، شرایط، مراحل، مدارک موردنیاز و نکات کلیدی اخذ این ویزا به طور جامع بررسی می‌شود.

فرم مشاوره رایگان

آنچه خواهید خواند:

ویزای ۴۹۱ استرالیا چیست؟

این ویزا برای متقاضیان مهاجرت کاری که تمایل دارند در مناطق کم‌جمعیت استرالیا به کار و زندگی بپردازند ایده‌آل است. پس از صدور، ویزای 491 به مدت شصت ماه اعتبار دارد. این ویزا برای افزایش تراکم جمعیتی در مناطق کم‌جمعیت استرالیا طراحی شده است. دارندگان این نوع ویزا باید تا زمان پایان اعتبار ویزای 491 در منطقۀ کم‌جمعیت تعیین‌شده در استرالیا کار کنند. برای دریافت این نوع ویزا کسب حداقل شصت و پنج امتیاز از جدول امتیازبندی ادارۀ مهاجرت استرالیا الزامی است.

طی کردن فرایند دریافت ویزای نام‌برده بین پنج ماه تا هفت ماه طول می‌کشد. در اکثر مواقع دریافت این نوع ویزا نسبت به ویزای 189 استرالیا و ویزای 190 آسان‌تر است. داشتن تخصص یا مهارت برای دریافت این نوع ویزا الزامی به حساب می‌آید. در حال حاضر، ویزای 491 در میان متقاضیان مهاجرت کاری به کشور استرالیا محبوبیت بسیار زیادی دارد.

ویزای ۴۹۱ استرالیا چیست؟

مزایای ویزای 491 استرالیا؛ اقامت دائم پس از ۳ سال

ویزای 491 مزایای قابل توجهی از جمله امکان زندگی و کار در مناطق کم‌جمعیت استرالیا و دسترسی به فرصت‌های شغلی متنوع را فراهم می‌کند. این ویزا همچنین مسیری را برای کسب اقامت دائم ارائه می‌دهد؛ به‌طوری که پس از سه سال کار و زندگی در منطقه تعیین‌شده، متقاضیان می‌توانند برای ویزای اقامت دائم (ویزای 191) اقدام کنند.

این ویزا به افراد اجازه می‌دهد تا به خدمات بهداشتی و آموزشی در استرالیا دسترسی داشته باشند و از امکانات موجود بهره‌مند شوند. زندگی در مناطق کم‌جمعیت استرالیا می‌تواند فرصت‌های بسیاری برای رشد و توسعه فراهم کند و به تعادل بین زندگی شخصی و حرفه‌ای کمک کند. پیشنهاد می‌شود قبل از مهاجرت، شرایط ویزای کاری استرالیا و بازار کار شهر مقصد را نیز بررسی کنید.

شرایط ویزای 491 استرالیا

برای اخذ ویزای 491 استرالیا، داشتن مهارت در یکی از رشته‌های موجود در لیست مشاغل موردنیاز دولت این کشور ضروری است. همچنین، متقاضیان باید از حمایت یک ایالت استرالیا یا یکی از بستگان واجد شرایط که در منطقه خاصی زندگی می‌کند برخوردار باشند.

در سیستم امتیازبندی استرالیا، کسب حداقل ۶۵ امتیاز ضروری است که این امتیازها براساس عواملی همچون سن، تحصیلات، تجربه کاری و توانایی زبان انگلیسی محاسبه می‌شوند. همچنین، ارائه مدرک زبان با نمره مطلوب و گذراندن تست‌های سلامت و سوء پیشینه از سایر الزامات اصلی برای دریافت این ویزا است.

این ویزا برای ۵ سال به شما اجازه کار، تحصیل و زندگی در این کشور را خواهد داد و پس از ۵ سال می‌توان برای دریافت اقامت دائم کشور استرالیا اقدام کنید. یکی از نکات مهم دیگر این است که متقاضیان باید به‌طورجدی معیارهای خاصی را که هر ایالت برای اسپانسرشیپ تعیین کرده است، بررسی کنند. بهبود مهارت‌های زبانی و افزایش تجربه کاری از راه‌های افزایش امتیاز و بالا بردن شانس موفقیت در دریافت این ویزا می‌باشد.

جدول امتیاز بندی ویزای 491 استرالیا؛ بررسی شانس موفقیت

یکی از نکات کلیدی برای موفقیت در اخذ ویزای 491، بررسی دقیق شرایط اسپانسرشیپ هر ایالت است. هر ایالت معیارها و اولویت‌های خاص خود را دارد که بر اساس نوع شغل، سطح تحصیلات یا تجربه کاری متفاوت باشد؛ بنابراین، پیش از اقدام به اخذ اسپانسرشیپ، بهتر است امتیاز خود را محاسبه کنید:

متقاضیان بین بیست و پنج سال تا سی و دو سال امتیازات بیشتری نسبت به سایر متقاضیان دریافت می‌کنند. به متقاضیان با توجه مدرک تحصیلی‌شان بین ده تا بیست امتیاز تعلق می‌گیرد. میزان امتیازات اعطایی بر اساس سابقۀ کار متقاضیان نیز بین صفر تا پانزده امتیاز است. بر اساس سطح زبان متقاضیان نیز به آنها بین صفر تا بیست امتیاز از جدول امتیازبندی داده می‌شود.

دسته معیار امتیازها

سن

18 تا 24 سال

25 امتیاز

سن

25 تا 32 سال

30 امتیاز

سن

33 تا 39 سال

25 امتیاز

سن

40 تا 44 سال

15 امتیاز

سن

45 سال و بالاتر

0 امتیاز

مهارت زبان انگلیسی

تسلط عالی (IELTS 8 یا معادل آن)

20 امتیاز

مهارت زبان انگلیسی

تسلط خوب (IELTS 7 یا معادل آن)

10 امتیاز

مهارت زبان انگلیسی

تسلط پایه (IELTS 6 یا معادل آن)

0 امتیاز

تجربه کاری خارج از استرالیا

3 تا 5 سال تجربه

5 امتیاز

تجربه کاری خارج از استرالیا

5 تا 8 سال تجربه

10 امتیاز

تجربه کاری خارج از استرالیا

8 سال یا بیشتر تجربه

15 امتیاز

تجربه کاری در استرالیا

1 تا 3 سال تجربه

5 امتیاز

تجربه کاری در استرالیا

3 تا 5 سال تجربه

10 امتیاز

تجربه کاری در استرالیا

5 تا 8 سال تجربه

15 امتیاز

تجربه کاری در استرالیا

8 سال یا بیشتر تجربه

20 امتیاز

تحصیلات

دکترا از استرالیا یا موسسات معتبر

20 امتیاز

تحصیلات

مدرک کارشناسی یا ارشد

15 امتیاز

تحصیلات

مدرک کاردانی یا سایر مدارک

10 امتیاز

تحصیل در استرالیا

حداقل دو سال تحصیل در استرالیا

5 امتیاز

تحصیل در مناطق کم‌جمعیت

تحصیل در مناطق کم‌جمعیت استرالیا

5 امتیاز

همسر/شریک زندگی

همسر با مهارت و مدرک زبان مناسب

10 امتیاز

همسر/شریک زندگی

همسر با مدرک زبان مناسب

5 امتیاز

همسر/شریک زندگی

بدون همسر/شریک زندگی

10 امتیاز

اسپانسرشیپ ایالتی/خانوادگی

دریافت اسپانسرشیپ ایالتی یا بستگان واجد شرایط

15 امتیاز

این جدول امتیازبندی به شما کمک می‌کند تا شرایط خود را بهتر ارزیابی کرده و امتیازهای لازم را برای درخواست ویزای ۴۹۱ استرالیا به دست آورید.در نظر داشته باشید که این امتیازات برای ویزای جاب آفر استرالیا نیز صدق می‌کند.

امتیازبندی ویزای ۴۹۱ استرالیا

اسپانسرشیپ ویزای ۴۹۱ استرالیا

در حال حاضر دو نوع اسپانسرشیپ فامیلی و ایالتی برای دریافت ویزای 491 وجود دارد. ذکر این نکته حائز اهمیت است اکثر افرادی که خواهان اخذ این نوع ویزا هستند اسپانسرشیپ ایالتی دریافت می‌کنند. برای دریافت این نوع اسپانسرشیپ داشتن مهارت در زمینۀ یکی از مشاغل موردنیاز در مناطق دارای تراکم جمعیتی پایین ضروری است.

 

از میان مشاغل موردنیاز در مناطق دارای تراکم جمعیتی پایین می‌توان به پرستاری، حسابداری، مهندسی عمران و مهندسی شیمی اشاره کرد. در نظر داشته باشید مهندسی پزشکی، خلبانی و توسعه‌دهندۀ وب نیز جزء مشاغل موردنیاز در مناطق دارای تراکم جمعیتی پایین هستند.   

 

یکی دیگر از مشاغل موردنیاز در مناطق دارای تراکم جمعیتی پایین استرالیا دندانپزشکی است. از میان سایر مشاغل موردنیاز در مناطق کم‌جمعیت می‌توان به مربی شنا، داروسازی و تکنسین اشاره کرد. فهرست مشاغل موردنیاز در مناطق دارای تراکم جمعیتی پایین کشور استرالیا طی هر سال به‌روزرسانی می‌شود.

مراحل درخواست ویزای 491؛ از ثبت درخواست تا بررسی‌‌های نهایی

اولین مرحله برای درخواست ویزای 491، انتخاب شغل مناسب و بررسی شرایط مربوطه است. در ادامه این مراحل را بررسی خواهیم کرد:

  • بررسی شرایط و انتخاب شغل از لیست مشاغل موردنیاز استرالیا
  • جمع‌آوری مدارک هویتی، تحصیلی، کاری و زبان
  • ارزیابی مهارت (Skills Assessment) توسط سازمان مربوطه
  • تکمیل فرم Expression of Interest) EOI) در سیستم SkillSelect
  • دریافت اسپانسرشیپ از یک ایالت استرالیا یا یک بستگان واجد شرایط
  • دریافت دعوت‌نامه (Invitation) برای درخواست ویزا
  • ثبت درخواست ویزای 491 در وب‌سایت اداره مهاجرت استرالیا
  • انجام معاینات پزشکی و دریافت گواهی سلامت و سوء پیشینه
  • بررسی درخواست توسط اداره مهاجرت و دریافت نتیجه نهایی

اگر به‌دنبال روشی برای مهاجرت کاری و بدون نیاز به اسپانسر یا دعوت نامه هستید، روش‌های دیگری مانند ویزای ۱۸۹ استرالیا نیز وجود دارد.

اسپانسرشیپ ویزای ۴۹۱ استرالیا

مدرک زبان انگلیسی موردنیاز

ارائۀ مدرک زبان انگلیسی برای دریافت ویزای ۴۹۱ استرالیا ضروری است. در اکثر مواقع متقاضیان اخذ این نوع ویزا مدرک زبان آیلتس را به ادارۀ مهاجرت ارائه می‌کنند. داشتن آیلتس با نمرۀ شش به بالا برای دریافت ویزای مذکور ضروری به حساب می‌آید. از میان سایر مدارک زبان مورد تأیید ادارۀ مهاجرت استرالیا می‌توان به تافل اشاره کرد. حداقل نمرۀ قابل قبول برای دارندگان مدرک تافل شصت و چهار است.

همچنین مدرک OET و PTE نیز مورد تأیید ادارۀ مهاجرت استرالیا است. افرادی که خواهان ارائۀ مدرک زبان OET هستند باید مدرک در سطح B داشته باشند. کسب نمرۀ پنجاه در آزمون PTE نیز برای اخذ ویزای 491 الزامی به حساب می‌آید. برای دریافت راهنمایی در زمینۀ مهاجرت کاری به کشور استرالیا می‌توانید با کارشناسان کاریابی مؤسسۀ کاربین تماس بگیرید. این مؤسسۀ مهاجرتی در شبکه‌های اجتماعی اینستاگرام و لینکدین نیز فعالیت می‌کند.

اطلاعات تماس

روزهای کاری : 09:00 الی 18:00

پنجشنبه ها : 09:00 الی 14:00

شماره تماس :​ 28111107-021

ارسال پیام

در صورت تماس در ساعات غیراداری می توانید پیغام خود به همراه اطلاعات تماستان را وارد نمایید تا در اسرع وقت مشاوران ما با شما تماس حاصل نمایند.

مدرک زبان انگلیسی موردنیاز

هزینه‌های مربوط به اخذ ویزا؛ مبلغی بسته به شرایط

هزینه‌های مربوط به اخذ ویزای 491 به تعداد همراهان و وضعیت خانواده ارتباط دارد. شما می‌توانید با بررسی لیست مشاغل ویزای 491 استرالیا، گزینه‌ای که بیشترین شانس را در آن دارید، انتخاب کنید. البته در نظر داشته باشید که اگر در جدول امتیاز بندی ویزای ۴۹۱ استرالیا امتیاز کافی ندارید، پیشنهاد می‌شود از روش‌های دیگر مانند ویزای gsm استرالیا استفاده کنید. در ادامه هزینه‌های مربوط به اخذ ویزا را نام می‌بریم:

  • هزینه ثبت درخواست ویزای 491 (وابسته به تعداد همراهان و وضعیت خانوادگی)
  • هزینه ارزیابی مهارت (Skills Assessment) توسط سازمان‌های مربوطه
  • هزینه آزمون زبان انگلیسی (آیلتس، PTE، و غیره)
  • هزینه معاینه پزشکی توسط مراکز تایید شده
  • هزینه‌های ترجمه مدارک تحصیلی، کاری و هویتی (در صورت نیاز)
  • هزینه دریافت گواهی عدم سوء پیشینه

در نظر داشته باشید که این هزینه‌ها باید به هزینه‌های مهاجرت اضافه شود؛ پس بهتر است که قبل از هر اقدامی این هزینه‌‌ها را نیز در نظر بگیرید.

مراحل دریافت ویزای ۴۹۱ استرالیا

در ابتدا متقاضیان اخذ این نوع ویزا باید لیست مشاغل موردنیاز در مناطق دارای تراکم جمعیتی پایین استرالیا را بررسی کنند. تنها درصورتی‌که نام مهارت متقاضیان در لیست مشاغل موردنیاز مناطق کم‌جمعیت ذکرشده باشد می‌توان برای دریافت اسپانسرشیپ ایالتی اقدام کرد. گام بعدی برای اخذ این نوع ویزا نگارش یک تقاضانامه است.

 

پس از نگارش تقاضانامه افراد باید با توجه میزان سابقۀ کاری، سن، سطح زبان و مدارک تحصیلی امتیازات خود در جدول امتیازبندی را محاسبه کنند. در صورت داشتن امتیاز کافی افراد برای دریافت اسپانسرشیپ واجد شرایط هستند. با دریافت اسپانسرشیپ می‌توان برای اخذ ویزای 491 یک درخواست رسمی به ثبت برساند.

مراحل دریافت ویزای ۴۹۱ استرالیا

بررسی مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای 491

برخی از مدارک موردنیاز برای اخذ ویزای 491 با روش‌های دیگر مهاجرتی مانند ویزای ۱۹۰ مشابه است. در ادامه این مدارک را نام خواهیم برد:

پاسپورت معتبر

شناسنامه و کارت ملی (ترجمه‌شده)

مدرک زبان انگلیسی (مانند آیلتس، PTE) با نمره موردنیاز

مدارک تحصیلی (ترجمه‌شده)

گواهی‌های تجربه کاری و مدارک مرتبط با شغل (ترجمه‌شده)

نتیجه ارزیابی مهارت از سازمان مربوطه (Skills Assessment)

گواهی سلامت (معاینه پزشکی توسط مراکز تاییدشده)

گواهی عدم سوء پیشینه (Police Clearance Certificate)

مدارک اسپانسرشیپ ایالتی یا خانوادگی (در صورت نیاز)

در نظر داشته باشید کارشناسان مؤسسه کاریابی کاربین،‌ می‌توانند با بررسی مدارک شما، بهترین روش و شرایط ممکن برای مهاجرت به استرالیا از طریق ویزای 491 را به شما پیشنهاد بدهند.

انواع ویزای 491 استرالیا

ویزاهای 491 صادرشده توسط ادارۀ مهاجرت استرالیا را می‌توان در دو نوع متقاضی اصلی و ورودی بعدی دسته‌بندی کرد. ویزای 491 از نوع متقاضی اصلی برای فردی که می‌خواهد در کشور استرالیا کار کند صادر می‌شود. ویزای 491 استرالیا از نوع ورودی بعدی نیز برای همراهان متقاضی اصلی صادر می‌شود. در واقع همسر و فرزندان متقاضی اصلی، ویزای 491 از نوع ورودی بعدی را دریافت می‌کنند.

 

همسر متقاضیان اصلی برای اخذ این ویزا از نوع ورودی بعدی باید سند ازدواج خود را به ادارۀ مهاجرت کشور استرالیا ارائه دهند. ذکر این نکته حائز اهمیت است که ارائۀ گواهی تولد نیز جهت اخذ ویزای 491 از نوع ورودی بعدی برای فرزندان متقاضی اصلی الزامی به حساب می‌آید.

لیست مشاغل ویزای 491 استرالیا؛ طیف وسیعی از مشاغل

لیست مشاغل ویزای 491 استرالیا بسیار گسترده بوده و طیف وسیعی از تخصص‌ها و حرفه‌ها را دارد برعکس ویزای 476 که به ویزای کار استرالیا دانشگاه تهران و فارغ التحصیلان این دانشگاه معروف است وشامل طیف محدودی از افراد میشود. این مشاغل به عنوان «لیست مشاغل مورد نیاز» یا «Skilled Occupation List) SOL)» شناخته شده و هر ساله توسط دولت استرالیا به‌روز می‌شود. این لیست شامل مشاغل در بخش‌های مختلف از جمله بهداشت، مهندسی، فناوری اطلاعات، مدیریت، بازرگانی و غیره می‌شود.

بخش پزشکی و بهداشت

  • پزشک عمومی (General Practitioner)
  • پرستار (Nurse)
  • دندان‌پزشک (Dentist)
  • فیزیوتراپیست (Physiotherapist)
  • داروساز (Pharmacist)

مهندسی

  • مهندس عمران (Civil Engineer)
  • مهندس مکانیک (Mechanical Engineer)
  • مهندس برق (Electrical Engineer)
  • مهندس شیمی (Chemical Engineer)
  • مهندس صنایع (Industrial Engineer)

فناوری اطلاعات (IT)

  • تحلیل‌گر سیستم‌ها (Systems Analyst)
  • برنامه‌نویس نرم‌افزار (Software Developer)
  • مدیر پروژه فناوری اطلاعات (IT Project Manager)
  • متخصص امنیت سایبری (Cyber Security Specialist)
  • مدیر شبکه (Network Administrator)

مدیریت و بازرگانی

  • مدیر پروژه (Project Manager)
  • حسابدار (Accountant)
  • تحلیل‌گر بازرگانی (Business Analyst)
  • مشاور مدیریت (Management Consultant)
  • مدیر منابع انسانی (HR Manager)

ساختمان و ساخت‌وساز

  • بنّا (Bricklayer)
  • نجار (Carpenter)
  • نقاش ساختمان (Painter)
  • برق‌کار (Electrician)
  • لوله‌کش (Plumber)

آموزش و پرورش

  • معلم مدرسه ابتدایی (Primary School Teacher)
  • معلم مدرسه متوسطه (Secondary School Teacher)
  • مربی کودک (Child Care Worker)
  • استاد دانشگاه (University Lecturer)

حرفه‌های فنی و مکانیکی

  • مکانیک خودرو (Automotive Mechanic)
  • تعمیرکار وسایل سنگین (Heavy Vehicle Mechanic)
  • جوشکار (Welder)
  • فنی‌کار تهویه مطبوع (Air Conditioning Technician)

کشاورزی و دامداری

  • کشاورز (Farmer)
  • دامپزشک (Veterinarian)
  • مدیر مزرعه (Farm Manager)

گردشگری و مهمانداری

  • سرآشپز (Chef)
  • آشپز (Cook)
  • مدیر هتل (Hotel Manager)
  • مهماندار (Waiter/Waitress)

حرفه‌های هنری و رسانه‌ای

  • گرافیست (Graphic Designer)
  • طراح وب (Web Designer)
  • تولیدکننده محتوا (Content Creator)

برای مشاهده لیست کامل مشاغل ویزای 491 و اطلاعات دقیق هر شغل، از جمله شرایط و الزامات مورد نیاز، به وب‌سایت رسمی اداره مهاجرت استرالیا (immi.homeaffairs.gov.au) مراجعه کنید.

انواع ویزای 491 استرالیا

معایب ویزای 491 استرالیا

ویزای ۴۹۱ در کنار مزایای متعدد، معایبی نیز دارد. از میان معایب این نوع ویزا می‌توان به اعتبار محدود آن اشاره کرد. دارندگان این نوع ویزا نمی‌توانند در شهرهای اصلی استرالیا که تراکم جمعیتی بالایی دارند زندگی کنند. در واقع برای متقاضیان اخذ ویزای مذکور در هنگام انتخاب محل زندگی و کار محدودیت‌هایی وجود دارد. این موضوع نیز یکی دیگر از معایب ویزای 491 است.

معایب ویزای 491 استرالیا

نتیجه گیری

یکی از رایج‌ترین راه‌ها برای مهاجرت کاری به استرالیا دریافت ویزای 491 این کشور است. با این ویزا می‌توان در مناطق کم‌جمعیت این کشور مشغول به کار شد. افراد برای دریافت این نوع ویزا باید حداقل شصت و پنج امتیاز را از جدول امتیازبندی سیستم مهاجرتی استرالیا کسب کنند.

 

داشتن یک نامۀ اسپانسرشیپ نیز برای دریافت ویزای ۴۹۱ استرالیا الزامی به حساب می‌آید. تمامی متقاضیان اخذ این نوع ویزا باید بر زبان انگلیسی تسلط داشته باشند. دریافت این ویزا یکی از کم‌هزینه‌ترین راه‌های مهاجرت به کشور استرالیا است. ویزای 491 این کشور پس از صدور، شصت ماه اعتبار دارد. در نظر داشته باشید دارندگان ویزای مذکور می‌توانند برای همسر و فرزندان خود نیز ویزای کشور استرالیا را دریافت کنند.

چگونه برای ویزای 491 اقدام کنید؟

برای ثبت درخواست ویزای 491 و دریافت اطلاعات دقیق و به‌روز، توصیه می‌شود به وب‌سایت رسمی اداره مهاجرت استرالیا مراجعه کنید. در این وب‌سایت، تمامی اطلاعات مربوط به الزامات، هزینه‌ها و مراحل درخواست ویزا به صورت کامل توضیح داده شده است و می‌توانید فرم EOI خود را نیز از طریق این وب‌سایت ارسال کنید.

همچنین، مشاوره با وکلای مهاجرتی مجموعه کاربین در طول فرآیند درخواست و جمع‌آوری مدارک کمک‌ شایانی به پیشبرد برنامه‌ها خواهد داشت. استفاده از منابع معتبر و به‌روز به شما کمک می‌کند تا از تغییرات قوانین مهاجرتی باخبر شوید و درخواست خود را به صورت صحیح و کامل ارائه دهید.

راه‌های ارتباط با این موسسۀ مهاجرتی در شبکه‌های اجتماعی اینستاگرام و لینکدین شامل موارد زیر است:

لینکدین:
www.linkedin.com/company//karbinjobs

اینستاگرام:
www.instagram.com/karbin_international

سوالات متداول

بله، دارندگان ویزای 491 پس از سه سال کار و زندگی در منطقه مشخص‌شده می‌توانند برای ویزای اقامت دائم (ویزای 191) اقدام کنند.

بله، برای دریافت ویزای 491، متقاضیان باید حمایت یکی از ایالت‌های استرالیا یا یک بستگان واجد شرایط که در منطقه مشخصی زندگی می‌کند را داشته باشند.

خیر، این ویزا به شما اجازه می‌دهد که در مناطق کم‌جمعیت یا کمتر توسعه‌یافته استرالیا زندگی و کار کنید و امکان مهاجرت به شهرهای بزرگ مانند سیدنی، ملبورن، یا بریزبین وجود ندارد.

ویزای 491 تا شصت ماه پس از صدور دارای اعتبار است. دارندگان این نوع ویزا سی و شش ماه پس از ورود به استرالیا می‌توانند برای دریافت کارت اقامت دائم نیز درخواست خود را ثبت کنند.

بله، تمامی دارندگان این نوع ویزا می‌توانند برای همسر و فرزندان خود نیز ویزای کشور استرالیا را دریافت کنند. ارائۀ سند ازدواج و گواهی تولد فرزندان جهت اخذ ویزا برای همراهان ضروری به حساب می‌آید.

امروزه متقاضیان برای ثبت درخواست اخذ این نوع ویزا باید چهار هزار و ششصد و چهل دلار استرالیا بپردازند. هزینۀ ثبت درخواست برای هر همراه نیز هزار و صد و شصت دلار استرالیا است.

برای درخواست ویزای 491، متقاضیان باید حداقل 65 امتیاز در سیستم امتیازبندی استرالیا کسب کنند. این امتیازها براساس معیارهایی مانند سن، تحصیلات، تجربه کاری، و توانایی زبان انگلیسی محاسبه می‌شود.

بله، تمامی دارندگان این نوع ویزا پس از ورود به خاک کشور استرالیا تحت پوشش بیمۀ سلامت قرار می‌گیرند. ازاین‌جهت، امکان استفاده از خدمات نظام سلامت و درمان کشور استرالیا برای دارندگان ویزای 491 وجود دارد.  

فرم مشاوره زیر رو پُر کنید تا شرایطتون آنلاین بررسی بشه و با شما تماس گرفته بشه 

نظرات کاربران

guest
2 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
محمد منیر
محمد منیر
1 ماه قبل

باسلام خدمت شما دوست عزیز محمد منیر حسینی هستم از افغانستان اما ده ایران با فامیلم زندگی میکنم لطفا کمکم کنید مهاجرت کنیم کاشی کارهستم

بخش سوالات کاربین

مقالات پیشنهادی