مهاجرت پرستاران

هر سال تعداد زیادی از متقاضیان به دنبال یافتن بهترین و راحت‌ترین کشور برای مهاجرت کاری پرستاران هستند. در بحث مهاجرت کاری پرستاران به سایر کشورها، نکات خیلی مهمی وجود دارد که متقاضیان باید قبل از اقدام به مهاجرت کاری، به این نکات توجه داشته باشند. اولین و مهم‌ترین نکته برای مهاجرت کاری پرستاران، این موضوع است که متقاضیان باید قبل از کار در کشور مورد نظر خود، مدرک خودشان را معادل‌سازی کرده باشند و همچنین آن را به تائید کشور مقصد برسانند تا مجوز کار کردن در شغل پرستاری را بتوانند دریافت کنند.

 

معادل‌سازی مدرک در هر کشوری پروسه‌ها و مراحل متفاوتی دارد، ولی به طور کلی مراحل معادل‌سازی مدرک شامل اخذ تائیدیه جهت اعتبار مدرک تحصیلی متقاضی، گذراندن آزمون‌ها و مصاحبه‌های شفاهی، کتبی و بالینی و همچنین گذراندن دوره‌های کارآموزی در کشور مورد نظر می‌باشد.

 

متقاضیان می‌توانند بعد از گذراندن این موارد، بسته به کشور انتخابی مجوز کار خود را اخذ کنند. نکته بعدی که برای مهاجرت کاری پرستاران حتماً باید به آن توجه داشت، بحث زبان مد نظر برای کار در کشور مقصد می‌باشد. در اکثر کشورها، متقاضی باید به زبان رسمی آن کشور کاملاً مسلط باشد تا بتواند به کار مشغول شود، اما در برخی از کشورها امکان کار کردن با تسلط به زبان انگلیسی نیز وجود دارد.

فرم مشاوره رایگان

آنچه خواهید خواند:

پرستاران

مهاجرت پرستاران به ترکیه

در ویدئو زیر در مورد مهاجرت پرستاران به ترکیه توضیحاتی به شما عزیزان ارائه می دهیم.

مهاجرت پرستاران به آلمان

پرستاران در آلمان

با توجه به میانگین سن بالا کشور آلمان، تقریباً در تمام شهرهای آلمان به پرستان ماهر نیاز است و دولت این کشور هر سال تعداد مشخصی از پرستاران خارجی واجد شرایط را پذیرش می‌کند، به همین دلیل است که کشور آلمان به یک مقصد خوب برای مهاجرت کاری پرستاران تبدیل شده است. برای اخذ مجوز شغل پرستاری در آلمان باید در دوره‌های تعیین شده جهت افزایش سطح مهارت‌ها و همچنین برای تسلط به زبان آلمانی شرکت کنید. همان‌طور که اشاره کردیم، معادل‌سازی مدرک تحصیلی متقاضی، در خارج از کشور آلمان تحصیل کرده است، الزامی می‌باشد.

 

 

به طور کلی 2 روش برای مهاجرت کاری پرستاران به آلمان وجود دارد که عبارتند از:

 

  1. اخذ ویزای جستجوی کار یا همان job seeker
  2. اخذ دعوت‌نامه شغلی از یک کارفرما یا شرکت معتبر در کشور آلمان
 

حقوق ماهانه پرستاران در کشور آلمان با توجه به موقعیت شغلی و سوابق کاری تعیین خواهد شد و به طور متوسط 4,480 یورو دریافت می‌کنند. بهتر است در همین ابتدا بدانید که اگر شما می‌خواهید به عنوان یک پرستار در این کشور آلمان مشغول به کار شوید، وظایف شغلی و مسئولیت زیادی خواهید داشت. دولت کشور آلمان برای مهاجرت کاری پرستاران تدابیر ویژه‌ای در نظر می‌گیرد، زیرا پرستاران بعضی از مواقع وظایف پزشکان را نیز انجام می‌دهند، به همین دلیل نیروهای متخصص و حرفه‌ای جذب خواهند شد.

 

 

مهاجرت کاری پرستاران به مدرکی که گرفته‌اند، بستگی زیادی دارد. مثلاً اگر شما مدرک پرستاری خود را از کشورهای عضو اتحادیه اروپا، کشور کانادا و یا ایالات متحده امریکا اخذ کرده باشید، به راحتی می‌توانید به آلمان مهاجرت کاری کنید و تاییدیه کار در زمینه پرستاری را اخذ کنید. ولی اگر شما مدرک خود را از سایر کشورها اخذ کرده باشید، باید در دوره‌های پرستاری که با استانداردهای کشور آلمان برگزار می‌شود شرکت کنید و پس از گذراندن این دوره‌ها، برای مهاجرت کاری به آلمان اقدام نمایید.

 

 

اگر مدرک پرستاری شما به تایید کشور آلمان نرسیده است، باید شما از یک روش دیگر برای مهاجرت کاری به کشور آلمان اقدام کنید. این روش به این صورت می‌باشد که شما برای حضور در دوره‌های پرستاری استاندارد این کشور، ویزای تحصیلی اخذ می‌کنید و پس از گذراندن این دوره و قبولی در آزمون می توانید در این کشور به عنوان پرستار استخدام شده و مشغول به کار شوید.

 

 

دوره‌های مذکور معمولاً به سوابق تحصیلی و همچنین ریز نمرات شما از صد تا هشتصد ساعت کلاس آموزشی، وابسته می‌باشند. همچنین لازم به ذکر است که شما با حضور در دوره‌های مذکور می‌توانید مبلغی بین 1400 تا 1800 یورو حقوق دریافت کنید که البته لازم است برای رقم دقیق آن باید آخرین تغییرات قوانین این دوره‌ها را مطالعه کنید و از آخرین شرایط آن اطلاعات کسب کنید.

 

یکی دیگر از شروطی که بتوانید در این دوره ها شرکت کنید، داشتن سن زیر 45 سال است و هچنین باید دارای مدرک زبان آلمانی در سطح B2 باشید. با داشتن این شرایط، خیال شما راحت است که پس از پایان این دوره حتماً در یکی از بیمارستان‌ها و یا یکی از مراکز درمانی آلمان استخدام شوید و همچنین می‌توانید پس از گذشت سه سال برای اقامت دائم آلمان درخواست دهید. پیشنهاد می کنم برای این که در این رابطه بیشتر بدانید حتماً مقاله استخدام پرستار در آلمان را هم مطالعه کنید.

 

مدارک مورد نیاز جهت مهاجرت کاری پرستاران به کشورآلمان:

 

  • داشتن حداقل مدرک لیسانس در رشته پرستاری
  • داشتن سن زیر 45 سال
  • حداقل 3 سال سابقه کار در زمینه پرستاری یا شغل‌های مشابه
  • داشتن حداقل سطح B2 مدرک زبان آلمانی
  • توان مالی برای پرداخت هزینه سفر به آلمان و زندگی در آلمان را داشته باشید
  • سلامت کامل با ارائه گواهی پزشکی معتبر را داشته باشید
  • گواهی عدم سوء پیشینه کیفری

مهاجرت پرستاران به کانادا

پرستاران در کانادا

متقاضیان شغل پرستاری برای کار در کشور کانادا می‌توانند از طریق پروسه اسکیل ورکر این کشور که یک پروسه امتیازی است، اقدام کنند. اگر متقاضی شغل پرستاری بعد از گذراندن دو مرحله پروسه اسکیل ورکر واجد شرایط برای اخذ ویزای کاری کشور کانادا باشد، ابتدا باید فرآیند یک ساله معادل‌سازی را طی کنند و پس از آن وارد بازار کار شوند. شایان ذکر است که آن دسته از پرستارانی که قصد اخذ اقامت کشور کانادا را دارند می‌توانند از طریق ادامه تحصیل نیز وارد کشور کانادا شوند.

 

 

متقاضیانی که مدرک کارشناسی پرستاری را اخذ کرده‌اند، جهت ادامه تحصیل در کشور کانادا در مقطع کارشناسی ارشد حتماً باید کارت نظام پرستاری را داشته باشند و همچنین اگر مدرک آیلتس ۶.۵ و بالاتر را داشته باشند می‌توانند وارد دانشگاه‌های کانادا شده و می‌توانند پس از طی کردن مراحل تحصیلی وارد بازار کار شوند. پس همان‌طور که متوجه شدید، کشور کانادا نیز برای طی کردن فرآیند معادل‌سازی، به متقاضیان ویزا اعطا نمی‌کند و متقاضی که می‌خواهد معادل‌سازی انجام دهد، یا باید از طریق روش‌های تحصیلی و برنامه‌های کاری اقدام کند و یا اینکه از قبل اقامت کشور کانادا را داشته باشد.

 

 

پرستاران در کشور کانادا به چند دسته تقسیم‌بندی می‌شوند که عبارتند از:

 

  • دسته اول آن دسته از پرستارانی که دوره‌های 2 تا 3 ساله را در ایالات‌های مختلف کشور کانادا گذرانده باشند که اصطلاحاً به این دسته از پرستاران LPN گفته می‌شود.
  • آن دسته از پرستارانی که دوره های 2 الی 3 ساله پرستاری را در اونتاریو یا کبک گذرانده باشند که اصطلاحاً به این دسته از پرستاران RPN گفته می‌شود.
  • آن دسته از پرستارانی که در این کشور کارشناسی رشته پرستاری ( دوره‌ی 4 ساله) را اخذ کرده باشند که اصطلاحاً به این دسته از پرستاران RN گفته می‌شود.
  • و در نهایت دسته چهارم، پرستاران شاخه‌ی روان‌پزشکی که شامل رشته‌های سلامت روان و پرستاران متخصص و همچنین پرستارانی که مجاز به تجویز دارو برای بیماران می‌باشند.
 

همچنین برای مهاجرت کاری به کانادا و تحصیل در رشته‌های پرستاری این نکته مهم را به خاطر داشته باشید که متقاضیان رشته پرستاری بازار کار بسیار عالی و حقوق ماهیانه‌ی بالایی در کشور کانادا دریافت خواهند کرد و همچنین افراد باید در رشته‌هایی مرتبط با رشته پرستاری سابقه‌ی تحصیل یا کار مرتبط نیز داشته باشند. داشتن مدرک زبان آیلتس 6.5، سن مناسب و نمرات تحصیلی بالا در مقطع تحصیلی اخذ شده، از شرایط اصلی برای این نوع از مهاجرت کاری می‌باشد. قبولی در آزمون ورودی برای مقطع کارشناسی ارشد نیز از سایر شرایط اصلی محسوب می‌شود.

 

در ادامه و در فهرست زیر نام رشته‌های مرتبط با شغل پرستاری را برای شما ذکر کرده‌ایم که متقاضی حتماً در این رشته‌ها سابقه‌ی کار و یا تحصیل را داشته باشد:

  • رشته مدیریت بهداشت و سلامت
  • رشته مامایی
  • رشته سلامت محیط
  • رشته‌‌های خدماتی مرتبط با سلامت روان
  • رشته‌های مرتبط با سلامت ورزش

مدارک مورد نیاز برای مهاجرت کاری پرستاران به کانادا:

  • پاسپورت معتبر
  • مدارک مقاطع اخذ شده به همراه ریز نمرات
  • ارائه‌ی نامه‌ی توان مالی مورد نیاز از بانک با مهر
  • ارائه انگیزه‌نامه SOP
  • داشتن مدرک زبان انگلیسی آیلتس با نمره‌ی حداقل 5
  • ارائه رزومه‌ی کاری معتبر
  • نامه‌ی قبولی در آزمون ورودی دانشگاه برای مقطع کارشناسی ارشد
  • عکس پاسپورتی

مهاجرت پرستاران به سوئد

پرستاران در سوئد

سوئد یکی از کشورهای اروپایی است که در حال حاضر به عنوان مقصد مهاجرت پرستاران مورد توجه قرار گرفته است. این کشور برای گذراندن پروسه و فرآیند معادل‌سازی به افراد متقاضی مهاجرت کاری به این کشور ویزا اعطا می‌کند. آن دسته از پرستارانی که حداقل ۳ سال سابقه کار مرتبط و معتر با رشته خود را دارند، می‌توانند جهت طی کردن فرآیند معادل‌سازی ابتدا مدارک خود را به کشور سوئد ارسال کنند تا مورد تایید اداره مربوطه در این کشور واقع شود و پس از آن به وی اجازه داده می‌شود تا برای گذراندن پروسه معادل‌سازی که البته با فراگیری زبان کشور سوئدی آغاز می‌شود، به این کشور وارد شود.

 

اولین قدمی که متقاضیان برای مهاجرت کاری پرستاران باید انجام دهند ترجمه سوابق کاری و تحصیلی خود می‌باشد. متقاضیان پس ترجمه سوابق کاری و تحصیلی خود، باید این مدارک را به اداره نظام پزشکی کشور تحویل دهند. ارزیابی مدارک ترجمه شده توسط اداره نظام پزشکی این کشور بین ۳ الی ۴ ماه طول خواهد کشید و پس از اینکه مدارک متقاضی توسط اداره نظام پزشکی تائید شد، اداره نظام پزشکی برای شخص متقاضی مجوز تأییدیه مدارک را صادر خواهد کرد.

 

پس از اخذ مجوز از نظام پزشکی کشور سوئد متقاضی مهاجرت کاری پرستاران به کشور سوئد وارد مرحله بعدی که اخذ ویزا است خواهد شد. در قدم بعدی برای اخذ ویزای مهاجرت کاری پرستاران در کشور سوئد باید تاییدیه اداره نظام پزشکی همراه با پیوست سایر مدارک مورد نیاز را  به سفارت سوئد ارسال کنید. سفارت این کشور پس از بررسی و تأیید مستندات و مدارک ارسال شده توسط متقاضی، برای وی ویزای یک ساله جهت اقامت اولیه صادر خواهد کرد.

 

لازم به ذکر است که از جمله عواملی که اداره مهاجرت کاری این کشور حساسیت زیادی برای مهاجرت کاری پرستاران به کشور سوئد دارد، لزوم یادگیری زبان سوئدی است که متقاضی باید به صورت تمام وقت توسط یک مدرس زبان در کشور سوئد، این زبان را یاد بگیرد. کلاس های زبان سوئدی شامل سطوح مختلفی است که عبارتند از:  A1، A2، B1، B2، C1، C2 . متقاضی مهاجرت کاری پرستاران در طول مدت یکساله حضور خود در کشور سوئد باید مدرک سطح زبانC1 خود را اخذ کنند تا صلاحیت تمدید ویزای یک ساله جهت شرکت در دوره معادل‌سازی را داشته باشند.

 

پس از ورود متقاضی به کشور سوئد، شرکت در کلاس آموزش زبان سوئدی برای کسب سطح زبان C1 برای متقاضی بسیار حائز اهمیت است. آموزش زبان سوئدی به طور تقریبی شامل گذراندن ۵۴۰ ساعت کلاس در مجموع و حضور در این کلاس‌ها روزانه حداقل ۴ ساعت است. همچنین شایان ذکر است که هزینه شرکت در کلاس‌های آموزش زبان سوئدی در سوئد بسته به آموزشگاه و شهری که برای آموزش زبان انتخاب می‌کنید، متغیر است و تقریباً از مبلغ ۸۰۰۰ هزار یورو شروع می‌شود.

مدارک مورد نیاز برای مهاجرت کاری  پرستاران به کشور سوئد:

  • ارائه پاسپورت معتبر (حداقل ۲ سال اعتبار داشته باشد)
  • ارائه نامه معتبر توان مالی از بانک
  • ارائه بیمه درمانی
  • تکمیل و ارائه ترجمه مدارک تحصیلی اخذ شده به همراه ریز نمرات آن‌ها
  • ارائه ترجمه رزومه و سوابق کاری معتبر

مهاجرت کاری پرستاران به دانمارک

با توجه به امکاناتی که در حال حاضر برای اخذ ویزاهای معادل‌سازی در کشور دانمارک وجود دارد، دانمارک را به یکی از مقاصد مهاجرت کاری پرستاران، کادر درمان، پزشکان تبدیل کرده است. پرستاران می‌توانند به منظور انجام معادل سازی در ابتدا مدارک خود را به سوئد و اداره مربوطه ارسال کنند تا مورد تایید این اداره در این کشور واقع شود و بعد از آن به متقاضی ویزای دانمارک اعطا خواهد شد تا بر اساس آن وارد کشور دانمارک شوند و زبان دانمارکی خود را در این کشور آموزش ببیند و کامل کنند.

 

مدارک مورد نیاز برای مهاجرت کاری پرستاران به کشور دانمارک:

 

  • پاسپورت معتبر
  • مدرک لیسانس پرستاری از دانشگاه معتبر
  • گواهی دوره طرح
  • مدارک خانوادگی مثلاً اگر متقاضیان مهاجرت کاری پرستاران متاهل باشند، ارائه سند ازدواج
  • گواهی توان مالی جهت تامین هزینه زندگی و سفر به دانمارک
 

متقاضیان مهاجرت کاری پرستاران تا سه سال فرصت دارند تا سطح زبان دانمارکی خودشان را به سطح IDansk 3 برسانند و پس از آن می‌تواند وارد بازار کار این کشور در زمینه پرستاری شوند. بنابراین در کشور دانمارک فقط کافی است که متقاضی زبان این کشور را یاد بگیرد و بدون گذراندن دوره‌ خاص و یا آزمون می‌تواند وارد بازار کار در این کشور شود.

 

 برای حضور در کشور دانمارک متقاضیان در ابتدا هیچ گونه نیازی به داشتن مدرک زبان دانمارکی و انگلیسی ندارند ولی به یاد داشته باشید که برای سهولت در انجام کار و برقراری ارتباطات اجتماعی، داشتن تسلط کافی به زبان انگلیسی ضرورت دارد، زیرا زبان انگلیسی در این کشور رواج خوبی دارد‌ و شما می‌توانید با زبان انگلیسی کار خود را پیش ببرید. لازم به ذکر است که روشی که گفته شد، فقط برای دارندگان مدرک کارشناسی پرستاری می‌باشد و به همین دلیل متقاضیان مهاجرت کاری پرستاران با داشتن مدرک بهیاری، فوق دیپلم رشته پرستاری، اتاق عمل و مددکاری نمی‌توانند از این روش برای اخذ ویزا موفق باشند. این دسته از متقاضیان مهاجرت کاری پرستاران بهتر است تا از روش تحصیل اقدام به اخذ اقامت این کشور نموده و از روش معادل‌سازی استفاده کنند.

 

همچنین میزان حقوق ماهیانه و دستمزد در کشور مقصد از نکات ‌قابل توجه و بسیار مهم برای مهاجرت کاری پرستاران می‌باشد. طبق بررسی‌هایی که از شرایط کار و زندگی پرستاران در دانمارک انجام گرفته است، درآمد و حقوق ماهیانه در شهرهای مختلف کشور دانمارک در بیمارستان یا کلینیک‌ها  و یا مراکز درمانی خصوصی و دولتی می‌تواند متفاوت باشد. همچنین گفتنی است که مردم دانمارک در آخرین تحقیقات انجام گرفته، خوشحال‌ترین مردم دنیا هستند، زیرا دانمارک کشوری ثروتمند است و مردم این کشور با داشتن حقوق و دستمزد بالاتر نسبت به سایر کشورهای اروپایی و امریکایی از رفاه اجتماعی و اقتصادی کاملی برخوردار هستند.

 

با توجه به تحقیقات انجام گرفته در این کشور به طور میانگین، حقوق دریافتی پرستاران در دانمارک از 3381.80 الی 10145.41 یورو متفاوت می‌باشد و به علت نیاز این کشور به پرستاران، درآمد ماهیانه قشر پرستاران در دانمارک در 4 سال اخیر رشد چشمگیری داشته است و این عوامل کشور دانمارک را به یکی از مقاصد مهاجرت کاری پرستاران تبدیل کرده است. همچنین لازم است بدانید که هزینه‌های زندگی در کشور دانمارک نسبت به سایر کشورهای اروپایی و امریکایی گران‌تر است. پس لازم است افرادی که برای ویزای کار پرستاران در کشور دانمارک اقدام می‌کنند باید از توان مالی خوبی برخوردار باشند.

مهاجرت پرستاران به استرالیا

پرستاران در استرالیا

با توجه تجربه و آمار رسمی موجود، هنگام تقاضا برای مهاجرت کاری به استرالیا، رایج‌ترین کد شغلی که برای پرستاران در نظر گرفته می‌شود، مهاجرت کاری پرستاران NEC(Not Elsewhere Classified) است. شغل پرستاری در لیست SOL قرار گرفته و ساده‌ترین کد جهت ارائه درخواست برای assessment است.

 

تعداد زیادی از تخصص‌های شغل پرستاری از جمله مراقبت از سالمندان، مراقبت‌ ویژه، بخش اورژانس، سلامت روان و پرستاران جراحی در لیست SOL قرار می‌گیرند. به طور کلی و با توجه به تجربیات، جهت اخذ ارزیابی مثبت ارائه سابقه کار در زمینه کد انتخابی یک امر ضروری است. علاوه بر مشاغل که در بالا ذکر کردیم، تخصص‌های مربوط به بهیار (AIN)، کمک پرستار، دستیار پزشک و پیراپزشک نیز از جمله مشاغلی هستند که در لیست SOL قرار می‌گیرند و این دسته از مشاغل جزو مشاغل سخت برای اقدام برای اقدام مهاجرت کاری پرستاران محسوب می‌شوند.

 

سایر مشاغل مربوط به شغل پرستاری مانند مربی پرستاری (منظور از مربی پرستاری کسی است که مجوز کار عملی را برای پرستاران آماده می‌کند (LPN) و آنها را برای ورود به موقعیت‌های عملی ثبت نام می‌کند)، پژوهشگر شغل پرستاری (منظور از پژوهشگر شغل پرستاری کسی است که به دنبال اطلاعات جدید و توصیه محققان و پژوهشگران در زمینه پرستاری و مراقبت‌های بهداشتی می‌گردد)، مدیر پرستاری(supervisor) ، Enrolled Nurses و در نهایت Mothercraft Nurses از جمله مشاغلی هستند که در لیست CSOL قرار دارند. به طور کلی منظور این است که برای این مشاغل ذکر شده ویزاهای اسپانسر ایالتی یا اسپانسری کارفرما می‌تواند انتخاب خوبی جهت مهاجرت کاری پرستاران باشند.

 

یکی از این راه ها برای گرفتن اقامت کشور استرالیا برای پرستاران شرکت کردن در امتحانات Register Nurse یا به اصطلاح rn  و قبولی شدن در این امتحانات می‌باشد. برای حضور در امتحانات Register Nurse شما باید حداقل نمره آیلتس 7 در هر چهار مهارت نوشتن، خواندن، گوش دادن و صحبت کردن را داشته باشید.

 

همچنین باید در نظر داشته باشید که امتحانات Register Nurse را می‌توان یکی از سخت‌ترین امتحانات کشور استرالیا نام برد. بازه زمانی این امتحانات سه ماهه است و متقاضیان در صورتی که در امتحاناتRegister Nurse  قبول شوند، می‌توانند به عنوان نیروی کار در این کشور نیز مشغول کار شوند. همانطور که در قسمت بالا ذکر کردیم، قبولی در امتحانات Register Nurse بسیار دشوار است و دولت این کشور با توجه به اینکه می‌داند درصد و احتمال قبولی متقاضیان در امتحانات Register Nurse پایین می‌باشد، بعضی از دوره‌های آموزشی را برای متقاضیان برگزار می‌کند که متقاضیان با سپری کردن این دوره‌ها می‌توانند به راحتی مدرک  rn استرالیا کسب کنند. مدت زمان دوره‌هایی که در این کشور برگزار می‌شود، از 12 ماه تا 18 ماه متغیر است. زمانی که متقاضیان بتوانند مدرک rn را کسب کنند، می‌توانند برای اخذویزای اسکیل ورکر نیز اقدام کنند.

 

متقاضیان مهاجرت کاری پرستاران، برای ثبت نام در AHPRA باید مدرکی ارائه کنند که مهارت‌های چهارگانه نوشتن، خواندن، گوش دادن و صحبت کردن به زبان انگلیسی را داشته باشند، که این امر از طریق انجام آزمون زبان و اخذ نمره قابل قبول قابل اثبات خواهد بود. این نکته را هم لازم است بدانید که مدارک TOFEL، IELTS، OET، PTE آکادمیک برای AHPRA قابل قبول است.

مراحل رجیستری پرستاران

با توجه به مطالب گفته شده، مراحل رجیستر شدن عبارتند از:

 

  • متقاضی باید ابتدا نمره ۷ مدرک IELTS و یا معادل آن در آزمون‌های زبان دیگر مانند TOFEL و یا PTE را اخذ کنند.
 
  • مدارک درسی‌ که شامل جزئیات دروس مقطع کارشناسی، به همراه نامه معتبر رزومه کاری و نمره زبان باید برای ارزیابی اولیه به اداره مربوطه یعنی سازمان نظام پرستاری این کشور فرستاده شود.
 
  • همچنین لازم است بدانید که حدوداً ۵ تا ۶ ماه زمان نیاز است تا نتیجه ارزیابی اولیه اخذ شود.
 
  • پس از مدت زمان مذکور اگر نتیجه ارزیابی شما مثبت باشد، به شما این اجازه داده خواهد شد تا در یکی‌ از کلاس‌های مربوط به رجیستر شدن (به اصطلاح بریدجینگ) شرکت کنید. این کلاس‌های بریدجینگ از لحاظ زمان بندی و هزینه خیلی‌ متفاوت می‌باشند. کلاس‌های بریدجینگ در برخی مراکز ۲ تا ۳ ماه به طول می‌انجامد و در برخی مراکز ۶ ماه طول می‌کشد. دوره‌های طولانی‌تر معمولاً آسان‌تر می‌باشند. در دوره‌هایی که ۲ ماه طول می‌کشد، یک ماه دوره تئوری است و یک ماه دوره عملی می‌باشد. همچنین در پایان هر ماه، از شما امتحان خواهند گرفت و درصورتی که در این امتحان قبول نشوید یک بار دیگر نیز از شما امتحان خواهند گرفت. همچنین لازم به ذکر است که اگر در این امتحان ۲ بار متوالی رد شوید دیگر به شما این اجازه داده نخواهد شد تا از آن طریق به کارتان ادامه دهید. همچنین هزینه این کلاس‌ها بین ۱۲ هزار دلار تا ۱۵ هزار دلار متغیر است. همچنین برای شرکت در این کلاسها به متقاضی ویزای موقت اعطا خواهد شد.
 
  • پس از تمام شدن دوره‌ها، اگر شما در آزمون نهایی قبول شوید، شما رجیستر خواهید شد و این پروسه هم حدوداً ۲ تا ۳ ماه زمان خواهد برد.
 
  • بعد از رجیستر شدن، متقاضی این امکان را دارد تا برای مراحل ویزای اقامت دائم اقدام کند.

مقاله پیشنهادی: مهاجرت کاری

سوالات متداول

حقوق ماهانه پرستاران در کشور آلمان با توجه به موقعیت شغلی و سوابق کاری تعیین خواهد شد و به طور متوسط 4480 یورو دریافت می‌کنند.

کلاس‌های آموزش زبان سوئدی در سوئد بسته به آموزشگاه و شهری که برای آموزش زبان انتخاب می‌کنید، متغیر است و تقریباً از مبلغ ۸۰۰۰ هزار یورو شروع می‌شود

متقاضی باید ابتدا نمره ۷ مدرک IELTS و یا معادل آن در آزمون‌های زبان دیگر مانند TOFEL و یا PTE را اخذ کنند

فرم مشاوره زیر رو پُر کنید تا شرایطتون آنلاین بررسی بشه و با شما تماس گرفته بشه 

نظرات کاربران

guest
2 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
کارشناس مهاجرت
کارشناس مهاجرت
پاسخ به  خانوم اقدامی
2 سال قبل

در حال حاضر آلمان و استرالیا بیشترین تقاضا رو داره

خانوم اقدامی
خانوم اقدامی
2 سال قبل

کدوم کشور بیشتر از همه پذیرای مهاجرت پرستاران است؟

بخش سوالات کاربین

مقالات پیشنهادی